Pariwisata Balon Miwiti ing Kayseri

pariwisata balon kayseride diwiwiti
pariwisata balon kayseride diwiwiti

Walikota Kayseri Metropolitan Munisipalitas Memduh Büyükkılıç nambah layanan penting kanggo upaya supaya Kayseri minangka kutha pariwisata ing kabeh aspek. Minangka asil saka kerja keras Presiden Büyükkılıç, pariwisata balon diwiwiti ing wilayah Soğanlı lan penerbangan pertama digawe ing wayah esuk. Walikota Büyükkılıç uga melu penerbangan pisanan.

Pariwisata balon, minangka layanan penting kanggo diversifikasi pariwisata Kayseri, diwiwiti kanthi resmi ing Kayseri. Ing pesawat pertama ing wilayah Soğanlı, telung balon ditarik. Penerbangan pertama, Walikota Metropolitan Dr .. Memduh Büyükkılıç'ın uga Gubernur Şehmuz Günaydın, menteri menteri energi lan sumber daya sadurunge Taner Yildiz, Panglima Komandan Garrison Jenderal Ercan Teke lan Walikota Yesilhisar Halit Tasyapan uga melu. Sadurunge penerbangan kasebut nggawe statement ing jaman sadurunge Menteri Energi lan Sumber Daya Taner Yildiz, pariwisata balon bakal menehi sumbangan penting kanggo pariwisata ing Kayseri, ujare. Yildiz, sing pengin penerbangan balon dadi apik, ujar: "Kayseri bakal duwe reputasi ora mung kanggo industri lan perdagangan, nanging uga pariwisata. Ticaret

Ora STOP FOR TOISISM

Walikota Memduh Büyükkılıç nyatakake ing pratelan kasebut yen Kayseri, sing dadi pusat industri lan perdagangan, terus dadi upaya dadi pusat pariwisata. Walikota Büyükkılıç nyatakake, salah sawijining karya sing paling penting kanggo pariwisata diwujudake kanthi penerbangan balon lan matur nuwun marang para kontribusi. Nglakoni bengkel gastronomi, Kültepe terus kerja sacara intensif, ngelingake manawa dheweke ngupaya pariwisata kesehatan menyang Mayor Büyükkılıç, "Ora mandheg terus-terusan kanggo macem-macem pariwisata Kayseri," ujare.
Gubernur Şehmus Günaydın, ujar babagan dina penting sing dikepengini karo Panglima Garrison Brigadier Jenderal Ercan Teke kanthi prayoga "Untung", ujar "Inisiatif penting kanggo Kayseri. Matur suwun para panyengkuyung. Kita wis ngoreksi kabeh fasilitas kanggo nggunakake potensial pariwisata Kayseri Kayseri.

INI VALLEY ING NGANGGO ING UNTUK

Sawise woro-woro kasebut, pariwisata balon resmi diwiwiti ing Kayseri lan penerbangan pertama sing ditindakake. Mau esuk, pesawat kaping telu saka balon pertama njupuk protokol Kayseri uga melu. Kaendahan unik lembah Soğanlı lan srengenge katon ditonton saka balon sing dijupuk.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar