Latihan Patriots Anyar ing ESTRAM

patriot anyar miwiti latihan
patriot anyar miwiti latihan

Pelatihan Miwiti Patriots Anyar ing ESTRAM; Kanthi ewonan penumpang saben dinane, para patriot anyar mulai latihan ing ESTRAM, sing minangka bagean penting saka transportasi umum ing Eskişehir. Ing pelatihan sing ditindakake dening calon patriotik İŞKUR lan 21 sing ngliwati wawancara awal, para driver bakal nglatih latihan teoretik intensif.

Kanthi luwih saka sewu penerbangan saben taun lan mayuta-yuta penumpang, ESTRAM nambah jumlah driver sing nganggo garis sing berkembang lan nambah kendharaan. 400 vatman nekani pelatihan sing diwiwiti ing Pusat Latihan lan Latihan Vokasional Vokasional Eskişehir Metropolitan Perbandaran liwat İŞKUR. Calon nglatih latihan teoritis sing intensif, lan sanajan penerbangan wengi pungkasan, dheweke uga metu lan latihan. Calon sing sukses ing ujian sing bakal ditindakake ing pungkasan pelatihan bakal ditindakake minangka pembalap pelatih lan bakal makarya ing mburi ujian saben wulan 21.

Pejabat ESTRAM nyatakake manawa seneng karo calon calon pembalap ing pelatih kasebut lan manawa para patriot anyar bakal siyap kanggo tugas kasebut kanthi ngrampungake garis anyar lan miwiti layanan kasebut.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar