Pengembangan Minit Terakhir ing Proyek Kanal Istanbul

Channel Istanbul
Channel Istanbul

Pembangunan Minute ing Project Channel Istanbul: proyèk Mega Channel Istanbul Turkey kang terus njupuk Panggonan pembangunan-menit pungkasan ing project. Nalika korban Kanal Istanbul ngenteni tanggal sing bakal diumumake ing proyek kasebut, tanggal digali pisanan utawa tanggal tender durung diumumake.

Perkembangan anyar ditindakake ing proyek Kanal Istanbul. Nalika napsu perusahaan Tiongkok tambah akeh ing proyek kasebut, tekanan AS terus ing proyek kasebut bakal ditindakake karo Partai Public Private Partnership.

Amerika lan China Ngadhepi!

Nyatakake manawa perusahaan Amerika uga terus nggawe bareng karo proyek kasebut, sing dadi nilai investasi sing apik, lan nawakake teka saka perusahaan China. Minangka bakal dieling-eling, Attaché Komersial saka Republik Rakyat China sing nggawe statement ing jaman kepungkur Huang Songfeng ngumumake minat karo proyek kasebut.

Ngomong manawa dheweke pengin kerja sama karo Turks, ujare Songfeng, ken Ing sistem ekonomi pasar China, perusahaan nindakake utawa ora nindakake apa-apa kanthi paling apik. Yen dheweke bisa ngasilake dhuwit sing apik ing lingkungan sing apik, dheweke bakal seneng nindakake. Ing bab iki, aku ora ragu. Kolaborasi kudu adhedhasar win-win, lan aku yakin manawa entuk akeh kepentingan saka wong China kanggo kabeh masalah sing sampeyan rembugake saiki.

Dheweke isih ngomong lan rapat. Napa ora bisa nggawe bisnis nalika menang. Perusahaan-perusahaan kita kalebu ing konstruksi proyek dalan lan jembatan, tanduran listrik, energi gedhe lan sepur. Turki iku sawijining kesempatan kanggo kita.

Ing dina anyar, sawetara saka Cina sing ngandika marang aku, 'Aku weruh ing televisi exchange mokal ora perang ing kidul' Aku ora sumelang Aku ngomong sing kita waca akeh luweh jelas karo sampeyan kene, nanging kowe ndeleng sampeyan karo dhewe tinimbang dipikir kanggo koran kanggo televisi paling matur, "Turkey mundak akeh minangka kesempatan.

Tanggal Istanbul Tender Bakal Diumumake ing Taun 2020?

Tanggal tender Kanal Istanbul isih durung jelas sadurunge rampung 2019. Pengarepan taun 2020 kanggo tanggal tender pungkasan proyek wis entuk bobot. (emlakxnumx)

Terusan Terakhir Terusan

Proyek Kanal İstanbul bakal diwiwiti saka Yeniköy lan ngetutake Bendungan Sazlıdere lan ketemu Marmara saka Tlaga Küçükçekmece. Kahanan geografis dipertimbangake nalika nemtokake rute sing tepat Kanal Istanbul, ing endi desas-desus babagan rute kasebut wis sumebar saka basa menyang basa sajrone pirang-pirang wulan.

Miturut kabar saka koran Sabah Nazif KAraman, Kementerian Lingkungan lan Urbanisasi wis nyiapake Rencana Zoning sing gegayutan karo proyek kasebut ing arah iki. Menteri uga ngirim rencana kasebut menyang Kotamadya Metropolitan Istanbul lan institusi umum sing ana hubungane kanggo pemeriksaan awal.

Rencana kasebut saiki diteliti dening Departemen Pembangunan IMP IMM. Kotamadya bakal nglaporake menyang Kementerian minangka asil tinjauan. Sawise Kementrian wis nyiapake lan mlebu rencana akhir, panemu bakal ditampa saka kotamadya lan institusi publik liyane. Banjur, rencana kasebut, IMM lan kotamadya bakal dilereni.

Sejarah Channel Istanbul

Sejarah proyek saluran banyu alternatif menyang Bosphorus bali menyang Kakaisaran Romawi. Ing koresponden antara gubernur Bitinya Plinius lan Kaisar Trajan, Proyek Pengangkutan Kali Sakarya kasebut sapisanan.

Gagasan nyambungake Segara Ireng lan Marmara kanthi selat gawean yaiku 16. 6 kaping wiwit abad kaping-21. Ing pertengahan taun 1500, salah sawijining proyek utama 3 sing direncanakake Kekaisaran Ottoman yaiku nyambungake Kali Sakarya lan Tlaga Sapanca menyang Laut Ireng lan Laut Marmara. 1550 teka ing agenda sajrone pamrentahan Suleiman the Magnificent. Arsitek Sinan lan Nicola Parisi, loro arsitek gedhe ing periode kasebut, wiwit nyiapake proyek iki.

Informasi Teknik Proyek Kanal İstanbul

Bakal ditindakake ing sisih liya Eropa. Alur banyu tiruan bakal dibukak ing antarane Segara Ireng lan Laut Marmara supaya bisa ngrampungake lalu lintas kapal ing Bosphorus, sing saiki dadi alternatif alternatif antara Segara Ireng lan Laut Tengah. Ing titik saluran kasebut ketemu Segara Marmara, salah sawijine kutha anyar sing ditetepake dening 2023 bakal diadegake. Kanthi saluran iki, Bosporus bakal ditutup kanthi lalu lintas tanker lan rong semenanjung anyar lan pulo anyar bakal kabentuk ing Istanbul.

  1. Length 40 - 45 km
  2. Lebar (permukaan): 145 - 150 m
  3. Jembar (dhasar): 125 m
  4. Ambane: 25 m

453 direncanakake bakal dibangun ing juta meter persegi. Wilayah liyane dipérang dadi bandara karo 30 yuta meter persegi, Ispartakule lan Bahçeşehir kanthi 78 yuta meter persegi, dalan karo 33 yuta kothak persegi, zoning pethi nganggo 108 yuta meter persegi lan 167 yuta meter persagi dipérang dadi wilayah ijo sing umum. Tanah sing dijupuk bakal digunakake ing pambangunan bandara lan pelabuhan gedhe, lan bakal digunakake kanggo ngisi kuari lan tambang. Biaya proyek bisa uga luwih saka $ 10 milyar.

15 Januari Rute proyek kasebut wis diumumake ing 2018. Iki diumumake menyang umum dening Kementerian transportasi yen proyek kasebut bakal ngliwati Tlaga Küçükçekmece, rute Bendungan Sazlısu lan Bendungan Terkos.

Bendungan lan Tlaga Digunakake

Miturut rencana kasebut, wiwitan Channel Istanbul bakal cedhak karo Bandara Istanbul. Alesan sing paling penting kanggo Kementerian kanggo milih rute iki yaiku umume wilayah sing ana ing sumbu saluran kasebut kalebu perbendaharaan lan Bendungan Sazlıdere lan Küçükçekmece Lake bakal digunakke ing tingkat maksimal nalika saluran dibukak.

Karya penggalian bakal ditindakake ing area 16 kilometer ing njaba Bendungan Sazlıdere lan Tasik Küçükçekmece. Rute definisi saka proyek edan Istanbul yaiku Tlaga Yeniköy-Sazlıdere-Arnavutköy-Başakşehir-Küçükçekmece Lake. Kamentrian Lingkungan lan Urbanisasi takon karo kotamadya lan lembaga sing ana gandhengane karo proyek infrastruktur lan superstruktur kanggo rencana pendekatan, proyek lan karya Kanal Istanbul ing wulan April. Selaras karo panemu sing digayuh karo Kementerian, rencana pangembangan skala 50 / 100. Rencana iki disiapake dening Direktorat Jenderal Perencanaan Spatial ing sangisore Kementerian.

Channel Istanbul - Neighbor to Bandar Udara Istanbul

Kanthi rencana kasebut, pamukiman anyar, wilayah perdagangan, pusat pariwisata lan wilayah cadangan sing bakal dibangun ing sadawane rute Kanal Istanbul lan rute kasebut ditemtokake. Miturut Zoning Plan, Saluran bakal diwiwiti saka Yeniköy ing Lor, 3. Bandara bakal jejer. Dawane km 44 lan jembar meter 200 direncanakake bakal diadegake ing ujung sisih lor lan kidul saluran kasebut bakal dadi marina mewah. Alesan sing paling penting kanggo Kementerian kanggo milih rute iki yaiku umume tanah ing sumbu kanal kalebu perbendaharaan. Miturut data sing disiapake ing rencana kasebut, sebagian besar tanah sing dilalekake saluran kasebut digunakake ing pertanian. Proyek kasebut uga ngrancang menehi mupangat maksimal saka Sazlıdere Dam lan Küçükçekmece Lake. Sazlıdere Bendungan bakal ing kanal.

Danau Kucukcekmece, sing diwenehi weker bahaya amarga polusi, uga bakal ditindakake ing saluran kasebut. Kanthi cara iki, biaya expropriasi lan biaya liyane bakal luwih murah. Mupangat liyane kanggo rute yaiku ora ana tanah alas sing ana ing dalan. Ing sadawane terusan, bakal ana omah, papan komersial lan pusat pariwisata sing padhet lan murah.

Diwiwiti minangka alternatif kanggo Bosphorus, wilayah proyek kasebut bakal ana ing tapel wates wilayah Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir lan Arnavutköy. Kabeh prasarana lan superstrukture sing bakal ditetepake ing ruang lingkup proyek kasebut bakal tetep ana ing wates wilayah kasebut.

Miturut laporan rampung, dawane rute Kanal Istanbul 45 kilometer. Saluran kasebut bakal ngliwati distrik Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir lan Arnavutköy. Rute bakal diwiwiti saka persimpangan sing misahake Laut Marmara saka Tlaga Küçükçekmece lan terus ing Bumi Bendungan Sazlıdere. Sawise ngliwati desa Sazlıbosna tekan sisih wétan Dursunköy lan nyabrang desa Baklalı bakal tekan Segara Ireng ing sisih kulon Tlaga Terkos. 7 km Küçükçekmece, 3 ewu 100 meter Avcılar, 6 ewu 500 meter Başakşehir isih kira-kira 29 kilometer bakal ana ing wates Arnavutköy.

Biaya Channel Istanbul

Biaya proyek kanggo samesthine dadi 20 milyar. Nggayuh investasi kayata jembatan lan bandara, 100 milyar USD Iki kira-kira.

Proyek 5 bakal Rampung ing Taun

Kira-kira ewu pekerja 5 bakal kerja sajrone tahap konstruksi. Yen proyek wis rampung, bakal menehi tenaga kerja kanggo sewu wong. 1,350 bakal cocog kanggo nyebrang sanajan kapal DTW. Gumantung saka ambane saluran, kira-kira penggalian 1,5 milyar kubik dikira. Dikira yen bahan 115 yuta meter kubik bakal muncul saka pengorek laut lan ngisor.

Pulo 3 bakal dibangun

Miturut pratelan ing laporan EIA, klompok pisanan bakal kalebu bagean 3 lan total wilayah bakal hektar 186. Klompok kapindho kapindho bakal kalebu pulo 4 lan total wilayah bakal hektar 155. Klompok katelu dumadi saka pulo 3 lan bakal nutupi hektar 104. Penggalian bakal digunakake ing njaba pulo, ngisi pesisir Segara Ireng lan pambangunan pesisir anyar menyang tlatah Danau Terkos.

6 Bridge liwat Terusan Istanbul

Rute kreteg uga digawe. Kajaba jembatan, dermaga papan darurat bakal dibangun ing saluran kasebut. Kanggo njamin lalu lintas kapal, lalu lintas sing aman lan kecemasan yen ana kacilakan utawa risak, 6 bakal dibangun menyang unit 8 mobile sing bakal dideleng sapisan saben kilometer. Dawane kanthong kasebut paling sethithik meter 750. Kajaba iku, pusat respon darurat kanggo operasi saluran, entri saluran lan metu saka struktur, infrastruktur lan superstrukture kayata sistem lalu lintas kapal, pemutus, rumah api lan Segara Ireng lan Laut Marmara bakal ditindakake.

Penyebaran 23 km2 sing kudu ditindakake

Wilayah sing kena pengaruh yaiku Şahintepesi ing ngendi 35 ewu wong manggon lan Altınşehir ing ngendi 14 ewu wong manggon.

Salah sawijining pirembagan utama ing Kanal Istanbul yaiku wilayah sing dibuwang. Miturut laporan kasebut, rute 45 kilometer ngliwati Tlaga Küçükçekmece, 8 ngliwati Sazlıdere. Siji kilometer yaiku alas. Pungkasan papan bakal diunggahake lan dhaerah sekitar 12 kothak persegi. Wilayah sing paling padhet ing antarane baris Küçükçekmece Avcılar lan Baklalı Terkos. Antarane wilayah sing paling akeh kena pengaruh ing proyek kasebut yaiku Şahintepesi ing ngendi 23 ewu wong manggon lan Altınşehir ing ngendi 35 sewu wong manggon.

Babagan Proyek Kanal Istanbul

Kanthi implementasine Proyek "Kanal Istanbul" sing direncanakake ing wates Istanbul, Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir lan Arnavutköy; ngurangi kebacut dominan ing Bosporus, Nyegah kedadosan sing uga dumadi sawise kacilakan maritim bisa lan pandhu arah supaya Bosporus, urip, panentu saka barang lan keamanan lingkungan kanggo kabeh negara sing nganggo Turki Straits uga kanggo Turkey punika ageng wigati. Proyek sing direncanakake tujuane kanggo nyilikake lalu lintas kapal sing ngancam nyawa lan aset budaya ing Bosphorus lan nyedhiyakake akses alternatif kanggo kapal sing diluncurake ing lalu lintas abot.

Ing cilik saiki, studi engineering rinci aktif Kucukcekmece Lake ing kira-kira 45 kilometer dawa - Sazlıdere Dam - Terkos Timur ngisor kanggo dalan saka karya bangunan kanggo bakal rampung ing ngemot taun 5 taun 100 kawontenan pangopènan perlu Istanbul Empu wis samesthine kanggo ngawula Turkey.

Laporan Penilaian Pengaruh Efek Lingkungan Kanal Istanbul

Kabeh Laporan Penilaian Impak Lingkungan Terusan Terusan Istanbul kene disudo. (Berkas kasebut 141 MB)

Canal Istanbul Route

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar