Sejarah Paşabahçe Ferry bakal ditarik menyang Haliç ing Desember

pengukus pasabahce sejarah
pengukus pasabahce sejarah

Sejarah Paşabahçe Ferry bakal ditarik menyang Haliç ing wulan Desember; Nalika ngenteni dina kasebut dadi agul-agul ing cukur ing pesisir Beykoz, Paşabahçe Ferry sejarah, sing ditransfer bali menyang Kutha Lines kanthi inisiatif Istana Metropolitan Istanbul, bakal digawa menyang Haliç Shipyard ing wulan Desember lan proses pangopènan lan ndandani bakal diwiwiti. Kapal kasebut bakal dibalekake menyang transportasi segara sawise restorasi wis rampung.

Paşabahçe Passenger Ferry, salah sawijining kapal simbol ing sejarah Şehir Hatları A historical, sing diwenehake menyang kotamadya Beykoz dening 10 taun kepungkur dening pamaréntahan Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM) sadurunge, ditinggalake nganti mati ing pinggir segara. Pangukus, sing digunakake minangka solon manten kanggo wektu sing cendhak, banjur dijaluk dibangun minangka musium. Malah wis dicelup ing Bosphorus lan rute kanggo banyu ing jero banyu lan para penggemar nyilem. Nanging, ora ana proyek sing kedadeyan, lan kapal wonder estetika, 10 ditinggalake kanggo rot ing pesisir Beykoz sajrone taun.

Ferry taun 67, sing ditarik kanggo mbubarake wulan kepungkur, disimpen ora dadi silet karo inisiatif IMM. Sawise panjaluk IMM supaya bali kapal menyang Bosphorus, tender kasebut dibatalake dhisik. Majelis Munisipal Beykoz, kanthi mutusake mutusake minggu kepungkur, "Paşabahçe, minangka feri penumpang lan 2 ngambang ing taun kasebut nyedhiyakake syarat IBB Associate City Lines Inc." disetujoni kanthi gratis.

Kapal kasebut, sing wis nyekseni acara sejarah sing paling penting ing Istanbul, bakal nemoni Bosphorus lan para penumpang sawise pangopènan lan pamulihan wis rampung karo IMM. İBB ahli sing nliti kapal kasebut, sing diabaikan; logam saka kukus njaba digawe dening oksigen lan banyu segara, komponen rambut kudu dianyarake maneh, ora ana kahanan kanggo nggawe ekspedisi lan mbutuhake biaya pangopènan sing abot.

CINEM DEDETAS NGENTUKKE PROSES MESIN DENGAN PELEKA DI BOAT

Sinem Dedetaş, Manajer Umum Şehir Lines Inc., ujar manawa dheweke miwiti inisiatif kanggo nambah Paşabahçe Steamboat menyang armada kanthi prentah Presiden PresidentBB Ekrem İmamoğlu:

"Sepisanan, laporan survey (kahanan umum) Istana Pelabuhan Authority bakal dijupuk. Sawise ngrampungake investigasi teknis sing dibutuhake babagan penarikan kapal sing aman, kita bakal mesthekake yen bakal ditarik menyang Haliç Shipyard ing wulan Desember. Kondhisi kukus penting. Kita ngomong babagan feri sing ditinggalake nasib sajrone udakara 10. Kontrol lan pamriksaan bakal digawe babagan navigasi ing segara. Pangopènan kolam bakal ditindakake ing limbungan kapal. Ana bagean sing kudu dianyari maneh, kayata hull lan mesin. Kita ndeleng apa sing isih ditinggalake. Kemampuan ekonomi kapal bakal dijupuk kanggo direnovasi lan modernisasi. Pangopènan sing dirancang bakal rampung. Simbol ferry Lines City, Paşabahçe, bakal miwiti ngladeni warga Istanbul yen wis rampung kabeh. "

BOGAZ BISAN PAKSA PALING PUTRA lan PALING TANGGO

Paşabahçe Steamboat taun 67, sing ngluncurake kampanye kanggo slamet Istanbulites, ora mung paling cepet "lan" memori saka Bosphorus, nanging uga mutiara Bosphorus kanthi desain alus.

Ferry sajarah, 1952, dibangun minangka kapal perang ing Taranto, Italia, ing 2. ing dikarepake saka Perang Donya II rampung, Turkey kutha garis ing wayah wengi ing Italia iki diowahi menyang wangun. Kanthi mesin sing kuat lan struktur kapal sing kuat, kapal sing teka saka Italia menyang Istanbul ing dina 2,5 bisa nyepetake 18 mil saben jam.

Pengukus kanthi cat meter 73,71, ambane meter 13,17 lan ambane meter 3,27 dadi para pewaris kutha lan wanita ing sisih loro Bosphorus. Sajrone taun kasebut, 58 dadi penumpang ing perairan Istanbul ing sadawane rute Adalar lan Yalova.

Paşabahçe Passenger Ferry, sing diwenehake menyang kotamadya Beykoz dening administrasi İBB ing 2010, dijaluk dibangun minangka museum. Nanging, pemugaran lan pangopènan ora bisa ditindakake amarga ora ana sumber daya lan sponsor sing cukup. Nganti pirang-pirang taun, Beykoz dijangkar ing pantai ing ngarep Munisipalitas ora ditinggalake.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar