Walikota Seçer Menehi Tanggal kanggo Mersin Metro

presiden sekaligus menehi tanggal kanggo metro mersin
presiden sekaligus menehi tanggal kanggo metro mersin

Walikota Seçer Menehi Tanggal kanggo Mersin Metro; Walikota Kabupaten Mersopol Metropolitan Vahap Seçer minangka tamu ing program "Jam Alarm" karo İsmail Küçükkaya ing layar TV FOX. Walikota Seçer nggawe evaluasi babagan Projek Metro lan garis anyar ing ruang proyek kasebut.

Kaping pisanan, Pak Seçer nggawe pratelan lengkap babagan Metro lan ujar: "Aku bakal duwe investasi Metro. Investasi penting. Kita nimbang tahap 3. 28.6 kilometer, 7 lan setengah kilometer ing sadhuwure Metro, 13.4 kilometer sistem sepur lemah lan trem 7.7 kilometer. Coba garis pantai saka Mersin East nganti Kulon. Kilometer 13.4 bakal teka saka jero lemah, lan banjur 7 bakal lunga setengah mil saka lumahing menyang Rumah Sakit Kota. Iki sepisanan sing dak jelasake kanthi rinci. Kita uga ngrancang garis trem menyang Rumah Sakit Universitas lan Universitas. Ing 2020, kita bakal njupuk pilihan. Ing kene kita pengin nindakake iki kanthi cara sing beda. Kita nggoleki kredit saka luar negeri. Ayo golek pinjaman kasebut saka kono, ayo tenan perusahaan nggawe konstruksi, kita pengin menehi Financing lan pambangunan bisnis ing endi wae. "

Walikota Seçer nambahake manawa arep ngumumake tuku bus lan dheweke bakal nampa bis 100. Ing wulan Januari, kita uga bakal njupuk bis 73, total bus 27. Kita bakal nganyarake kafe bus, duwe kekurangan, kita bakal nguatake rute, lan kita bakal mateni model sing ora umum utawa lungse. Kita nimbang transportasi umum minangka konsep Metro, bus lan rencana 100 taun. Apa sing bakal ditindakake antarane 5-2019, sepira bus sing bakal ditindakake, kita banjur tuku. Ana proyek sing ditemokake sadurunge aku. Boten rampung. Presiden nampa proyek iki ing program investasi periode kita. Nanging kita mrikso marang dheweke. Kita uga ngenalake sepur menyang wilayah sing ana ing tingkat pangembangan ekonomi. Baris Rumah Sakit Kota mlaku liwat distrik Mediterania lan dadi omah kanggo kulawarga sing berpendapatan murah banget. Metro ngirim ora mung katon minangka proyek transportasi. Proyek pangembangan kutha uga kudu dianggep minangka proyek sosial. Aku prihatin iki. "

Peta Mersin Metro

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar