Produksi Salju Ponggawa Diwiwiti kanggo Musim Anyar ing Erciyes

produksi salju buatan erciyeste kanggo musim anyar wis diwiwiti
produksi salju buatan erciyeste kanggo musim anyar wis diwiwiti

Kahanan salju diwiwiti ing Erciyes kanthi anané kahanan cuaca ing wayah wengi. Erciyes Inc. Klambi salju buatan 154 ngasilake salju kubik salju 65 saben jam.

Kanthi investasi kotamadya Kayseri Metropolitan, Erciyes minangka salah sawijining pusat ski ing dunya. Ing kerangka persiapan kanggo musim anyar, gaweyan salju nalika diwiwiti.

Wiwit pertengahan November suhu mandheg ing ngisor nul ing wayah wengi, mesin salju buatan dioperasi. Mesin salju buatan 154 ngasilake salju kanthi makarya ing wayah wengi. Ing panaliten iki, banyu kubik 25 wis dikonsumsi lan 65 meter kubik produksi salju diwujudake. Kanthi salju sing diprodhuksi dening mesin salju buatan, sanajan ora salju, musim ski bakal mbukak ing Desember.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar