Proyek Sümela Teleferik bakal dilaksanakake

project mobil sumela kabel urip
project mobil sumela kabel urip

Rapat Pariwisata Pariwisata lan Perencanaan 2020 dianakake ing Trabzon.

Gubernur Trabzon Ismail Ustaoglu, Walikota Murat Zorluoglu, Presiden TTSO Suat Hacisalihoglu, Direktur Budaya dan Pariwisata Ali Ayvazoglu, Sekretaris Umum Badan Pengembangan Segara Wétan, Honor Adiyaman lan wakil pariwisata rawuh ing rapat kasebut. Ing pertemuan ing ngendi Trabzon lan pariwisata daerah dievaluasi lan rencana 2020 digawe, Direktor Budaya lan Pariwisata Ali Ayvazoğlu lan Ahli DOKA Fikri Akkaya nggawe presentasi.

Nalika ngomong ing pertemuan kasebut, Walikota Perbandaran Metropolitan Trabzon Murat Zorluoğlu, nalika nggawe evaluasi sing nyenengake, menehi informasi marang para peserta babagan pakaryan kasebut. Perspektif Zor Wilayah penting banget ing pariwisata. Kita kudu mirsani pariwisata ora mung minangka Trabzon nanging minangka wilayah. Kita kudu ninggalake konflik sing jahat antarane provinsi lan ndhukung saben liyane lan tuwuh kue. Kita weruh pariwisata kudu dikelola ing tingkat propinsi lan daerah lan kita fokus ing iki. Minangka Perbandaran Metropolitan Trabzon, kita kepengin banget ing pariwisata. Kita ngganti jeneng departemen dadi Departemen Budaya lan Pariwisata. Kita uga nggawe Direktorat Cabang Pariwisata sawijining. "

SÜMELA DITANGGO

Ngomong babagan Biara Sumela, Zorluoğlu ujar, "Muga-muga 2020 bakal ngrampungake pemugaran lan kabeh bakal dibukak kanggo pengunjung. Ana proyek mobil kabel sing kita gandhengake. Kita nliti proyek kasebut. Kita wis nggawe sentuhan khusus kanggo spesifikasi kasebut. Muga-muga, kita bakal ngawula nggawe Lembah Altındere minangka tujuan pariwisata nyata karo mobil kabel tujuan loro ing Sumela. Kita bakal menehi tender kanggo proyek ropeway Sümela ing wektu cendhak sabanjure

BOZTEPE NATE ING KENE

Walikota Zorluoğlu ujar, muga-muga Masjid Hagia Sophia bakal rampung lan dibukak kanggo pengunjung ing Mei 2020. Gülcemal minangka proyek penting. Kita isih ngatasi benteng-benteng ing ngarepe sampeyan. Gülcemal 1 ing 2020 saiki kita pengin urip maneh lan ngetrapake kanthi cepet. Kita ngrancang minangka tujuan penting kanggo para pengunjung ing Trabzon nglampahi wektu ing tengah kutha. Pengaturan pantai penting maneh. Kita bakal campur tangan ing Boztepe karo proyek anyar. Muga-muga Boztepe bakal duwe identitas sing beda banget. Kita peduli babagan lampu. Pakaryan lampu tembok saiki wis ditindakake. Kita madhangi Omunsokak lan Kunduracılar Street. Kita nggawe tender kanggo rehabilitasi bangunan ing kabeh kothak. "

WARNA KABUPATEN TINDAK BISA TEMBANG

Lu Kita penting banget kanggo kegiatan budaya lan seni. Kita ndhukung festival. Kita pengin ngatur pandhuan acara Trabzon saben wulan lan dikirim menyang turis lan warga negara kita, utamane ing musim pariwisata 2020. Kita mikir yen kutha sing mboseni ora bisa berkembang ing babagan pariwisata. Menteri Budaya lan Pariwisata 'Trabzon 3. entuk kutha 'ujare. Kita bisa nggarap. Keluhan menyang pelayanan dening turis. Ing wektu iki, kita kudu bareng karo pihak lan nemtokake program audit apa sing bakal ditindakake babagan bisnis sing nyedhiyakake layanan kanggo turis ing 2020. "

AYVAZOĞLU INFORMED

Direktur Provinsi Budaya lan Pariwisata Ali Ayvazoğlu 2019 ing Trabzon ing wulan 10 pertama 339 yuta 248 sewu dolar ing penghasilan pariwisata, ujare. Ayvazoğlu, ngevaluasi taun 2019, ujar, "Ana fasilitas 597 ing Trabzon kanthi jeneng perusahaan pariwisata lan sertifikat investasi, sertifikat kotamadya lan fasilitas wilayah Wisata Uzungöl lan padha karo layanan 35 ewu ewu 636 kasur. Ing 2019, Informasi Wisata dibukak 9 ewu turis 389 kalebu 20 ewu 465 lan 29 ewu 584. Kajaba iku, ing enem wulan pertama 2019, jumlah penumpang sing teka ing bandara umum yaiku 1 yuta 490 ewu 882 ing garis domestik, 201 ewu wong 410 ing garis internasional lan 1 yuta wong 692 ewu wong 286 total.

Map of Turkey cableway

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar