Proyek Nggawe Lalu Lintas ing Kocaeli

proyek sing nyuda lalu lintas kanthi nyata
proyek sing nyuda lalu lintas kanthi nyata

Proyek Nggawe Lalu lintas ing Kocaeli Ayo Urip; Kocaeli Metropolitan Munisipal terus nggawe persimpangan lan aspal aspal ing dalan supaya warga sing manggon ing wilayah kasebut bisa lelungan kanthi luwih kepenak. Ing konteks iki, tim sing gegandhengan karo Departemen Ilmu Ilmu, Fevzi Cakmak, Fatih Sultan Mehmet Avenue lan persimpangan Jalan Gelincik ngrampungake pambangunan persimpangan kasebut. Nalika persimpangan anyar kasebut, Şeker Pınarı bisa ngilangi lalu lintas ing desa kasebut, ngaktifake sesambungan Muhsin Yazıcıoğlu lan Fevzi Çakmak kanthi cepet lan luwih kepenak. Kajaba iku, lalu lintas abot ing Fevzi Çakmak Street dadi rutin lan dikendhaleni.

PELİNCİK STREET ING DUPLE ROOT

Kocaeli Metropolitan Munisipasi tetep dalan pangopènan, ndandani lan ndandani ing kutha. Ing konteks iki, Fevzi Cakmak, Jalan Fatih Sultan Mehmet lan persimpangan Jalan Gelincik ngrampungake pambangunan tim Departemen Ilmu Pengetahuan, saliyane dalan sing ana, dalan ing dalan kasebut wis dadi dalan dobel.

3 RIBU TONS OF ASPHALT

Asing aspal 3 ewu tan dilebokake ing dalan sajrone ruang lingkup pasinaon kasebut. Sadurunge ngetokake aspal, 2 bin 100 ton bahan PMT diselehake ing lantai dalan. Tim sing nembe ngasilake 2 ewu meter curb lan parket 2 ewu meter parket.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar