RayHaber 08.11.2019 Tender Bulletin

tender bult
tender bult

Layanan Operasi Pemanasan Pemanasan Bakal Diarani

Pengadaan personel sing bakal dadi pelayanan ing YHT VIP Lounges

Layanan Staff

Layanan Keamanan Swasta Bakal Dipun (TÜLOMSAŞ)

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar