Harga Tiket Sepur Izmir Denizli

Peta Sepur Izmir Denizli
Peta Sepur Izmir Denizli

Harga Tiket Sepur Izmir Denizli: Sepur Wilayah Izmir Basmane Denizli minangka sepur régional sing dioperasèkaké TCDD Transportation ing jalur sepur TCDD ing antarané Basmane Railway Station lan Stasiun Kereta Api Denizli. Ana penerbangan bebarengan 6 ing antarane Izmir lan Denizli saben dinane. Izmir menyang Denizli 266 km wektu lelungan rata-rata Jam 4 45 menitd. Jadwal Sepur İzmir Denizli Ing laporan warta iki, sing kalebu Peta Sepur 2019 lan İzmir Denizli, sampeyan bisa nemokake kabeh rincian babagan sepur regional operasi antarane Denizli lan İzmir.

Harga Tiket Sepur Izmir Denizli

Tuku lan leladen on-line ora bisa ditindakake kanggo Sepur Izmir Denizli sing makarya saben dinane. Sampeyan bisa tuku tiket ing papan wisata saben dinane. Harga Tiket Sepur Izmir Denizli:

Rega tiket kursi pulman saben wong £ 28,5'Dr

Izmir Denizli Sepur Rute

Sepur-sepur iki mlaku saben dina antara Izmir> Denizli> Izmir. İzmir Denizli Regional Trains; Izmir (Basmane)> Gaziemir> Bandara Adnan Menderes> Menderes> Beet> Torbali> Tepekoy> Kesehatan> Selcuk> Camlik> Ortaklar> Germencik> Incirliova> Aydin> Umurlu> Pavilion> Sultanhisar> Atca> Isabeyli> Nazilli> Kuyucak> Pamukören > Buharkent> Sarayköy> Goncalı> rute Denizli. Jadwal sepur Izmir Adnan Menderes Airport Denizli, kaping sepur:

izmir sea Sepur guzergahi
izmir sea Sepur guzergahi

Stasiun Kereta Api Izmir Denizli

Priksa kabeh sepur saka Izmir nganti Denizli 25 stasiun lan ngaso yaiku

  1. Izmir (Basmane) Turki
  2. Gaziemir
  3. Bandara Adnanmenderes
  4. Meander
  5. beet
  6. tas
  7. Tepeköy
  8. Langkawi
  9. Grove pine
  10. partners
  11. Germencik
  12. İncirliova
  13. intellectual
  14. Umurlu
  15. pendopo
  16. Sultanhisar
  17. Atca
  18. İsabeyli
  19. Nazilli
  20. kuyucak
  21. Pamukören
  22. Horsunlu
  23. Buharkent
  24. Saraykoy
  25. Goncalı
  26. Denizli

Jadwal Sepur Izmir Denizli

stasiun sepur
1. Sepur 2. Sepur 3. Sepur 4. Sepur 5. Sepur 6. Sepur
Izmir (Basmane) Turki 07: 42 08: 53 11: 30 15: 30 16: 41 17: 54
Gaziemir 08: 01 09: 13 11: 49 15: 49 17: 01 18: 13
Bandara A.Menderes 08: 06 09: 18 11: 55 15: 55 17: 06 18: 19
Meander 08: 11 09: 22 12: 00 16: 00 17: 10 18: 24
beet 08: 25 09: 36 12: 14 16: 14 17: 24 18: 39
tas 08: 36 09: 48 12: 25 16: 25 17: 37 18: 50
Tepeköy 08: 42 09: 53 12: 29 16: 31 17: 41 18: 55
Langkawi 09: 09 10: 17 12: 53 16: 55 18: 05 19: 20
Grove pine 09: 22 10: 30 13: 06 17: 08 18: 18 19: 36
partners 09: 42 10: 49 13: 25 17: 27 18: 36 19: 57
Germencik 09: 52 11: 03 13: 35 17: 38 18: 46 20: 12
İncirliova 10: 02 11: 14 13: 45 17: 49 18: 58 20: 22
intellectual 10: 13 11: 27 13: 56 18: 04 19: 09 20: 33
Umurlu 10: 27 11: 40 14: 08 18: 16 19: 21 20: 45
pendopo 10: 36 11: 50 14: 17 18: 26 19: 31 20: 54
Sultanhisar 10: 46 12: 01 14: 28 18: 36 19: 41 21: 04
Atca 10: 52 12: 09 14: 34 18: 43 19: 47 21: 10
İsabeyli 10: 58 x x 18: 49 x x
Nazilli 11: 05 12: 22 14: 45 18: 59 19: 58 21: 21
kuyucak 11: 16 12: 34 14: 56 19: 10 20: 09 21: 32
Pamukören 11: 23 12: 42 15: 03 19: 17 20: 16 21: 39
Horsunlu 11: 30 12: 48 15: 08 19: 22 20: 21 21: 44
Buharkent 11: 42 13: 01 15: 24 19: 34 20: 33 21: 56
Saraykoy 11: 57 13: 18 15: 39 19: 49 20: 48 22: 11
Goncalı 12: 16 13: 37 15: 58 20: 08 21: 07 22: 30
Denizli 12: 27 13: 48 16: 09 20: 19 21: 18 22: 41

Jadwal Sepur Denizli Izmir

stasiun sepur
1. Sepur 2. Sepur 3. Sepur 4. Sepur 5. Sepur 6. Sepur
Denizli 04: 20 05: 50 08: 25 12: 45 14: 35 17: 30
Km. 251 485 + 04: 32 06: 02 08: 37 12: 57 14: 47 17: 42
Goncalı 04: 34 06: 04 08: 39 12: 59 14: 49 17: 45
Saraykoy 04: 53 06: 23 08: 58 13: 19 15: 08 18: 04
Buharkent 05: 08 06: 38 09: 14 13: 34 15: 23 18: 23
Horsunlu 05: 20 06: 50 09: 26 13: 46 15: 35 18: 35
Pamukören 05: 26 06: 56 09: 32 13: 52 15: 41 18: 41
kuyucak 05: 33 07: 03 09: 39 13: 59 15: 48 18: 48
Nazilli 05: 45 07: 15 09: 51 14: 11 16: 00 19: 00
İsabeyli x 07: 21 x x x 19: 06
Atca 05: 56 07: 27 10: 02 14: 22 16: 11 19: 12
Sultanhisar 06: 02 07: 33 10: 08 14: 29 16: 18 19: 18
pendopo 06: 12 07: 43 10: 18 14: 39 16: 28 19: 30
Umurlu 06: 21 07: 52 10: 28 14: 48 16: 38 19: 39
intellectual 06: 34 08: 05 10: 43 15: 01 16: 54 19: 52
İncirliova 06: 44 08: 15 10: 53 15: 11 17: 05 20: 02
Germencik 06: 54 08: 25 11: 04 15: 21 17: 15 20: 13
partners 07: 05 08: 36 11: 15 15: 35 17: 26 20: 23
Grove pine 07: 23 08: 54 11: 33 15: 53 17: 44 20: 41
Langkawi 07: 36 09: 08 11: 46 16: 06 17: 57 20: 55
Tepeköy 08: 00 09: 35 12: 10 16: 30 18: 23 21: 20
tas 08: 05 09: 39 12: 14 16: 34 18: 27 21: 26
beet 08: 17 09: 51 12: 25 16: 46 18: 38 21: 37
Meander 08: 32 10: 05 12: 40 17: 02 18: 53 21: 52
Bandara A.Menderes 08: 37 10: 09 12: 44 17: 06 18: 57 21: 56
Gaziemir 08: 43 10: 14 12: 50 17: 12 19: 02 22: 02
Izmir (Basmane) Turki 09: 02 10: 33 13: 09 17: 30 19: 21 22: 21

Peta Sepur Izmir Denizli

Peta Kareta Wilayah Aegean

TCDD CONSULTING AND RESERVATION PHONES

Pejabat tiket tiket stasiun nomer telpon lan jam bukaan.

İZMİR BASMANE STATION

Tel: Informasi 0232 484 86 38 - (07.00 - 21.30)

STAMAT SELÇUK

Tel: 0232 892 60 06 - (06.00 - 21.00)

STATIS AYDIN

Tel: 0256 212 99 40 / Sambungan: 71351 - (07.00 - 20.00)

STATIS NAZİLLİ

Tel: 0256 312 49 79 / Sambungan: 71351 - (06.30 - 20.30)

STATEN DENİZLİ

Tel: 0258 268 28 31 - (06.00 - 18.00)

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar