Rega Tiket Marmaray lan Wektu Ekspedisi Marmaray

Peta Marmaray
peta marmar lan jadwal marmar

Harga Tiket Marmaray lan Ekspedisi Marmaray: Konstruksi proyek Marmaray, sing bakal nyambung sepur ing loro sisih Bosphorus, terus cepet. Garis sepur bakal nyambung saben liyane kanthi nyambungake trowongan ril ing Bosporus. Ekspedisi Marmaray lan Fees Marmaray kanthi warta rinci babagan sampeyan. Ing bagean Tiket Tandha Marmaray, sampeyan bisa nemokake rega tiket saiki.

Marmaray mlebu lemah ing Kazlıçeşme; stasiun bawah tanah anyar, Yenikapı lan Sirkeci.

Proyèk Marmaray diprakirakake kanggo mangaruhi lalu lintas jembatan Bosphorus sibuk Istanbul. Wong bakal luwih seneng ngliwati Bosphorus kanthi kendaraan dhewe.

Prices Tiket Penerbangan lan Marmaray

Jawaban kanggo pitakonan iki diajab bisa diumumake sakdurunge wiwit proyek Marmaray. Proyek marmaray 29 dibukak ing Oktober 2013. Yen sampeyan nggawe panjelasan babagan layanan layanan Marmaray, jam kerja lan jam gerakan, kita bakal menehi sampeyan layanan layanan Marmaray:

  • Marmaray karo Gebze lan Halkalı saka 105 menit
  • Antarane Marmaray lan Bostancı lan Bakırköy 37 menit
  • Antarane Marmaray lan Söğütlüçeşme lan Yenikapı 12 menit
  • Antarane Marmaray lan Üsküdar nganti Sirkeci 4 menit

Marmaray bakal dipigunakaké ing arah sing padha saka Gebze tekan Fountain Söğütlü. Ril sepur sing anyar lan bakal mandheg lan banyu panci Willow karo wong-wong sing nggunakake Marmaray Sogutlucesme saka Uskudar, banjur saka sisih Eropah bakal pass.

Halkalı Gebze Metro Line Stasiun Marmaray

Iki nduweni rute metro paling dawa ing Istanbul Halkalı Ana total mandeg 42 ing garis metro Gebze. Saka mandeg kasebut, 14 dumunung ing sisih Eropa, dene sisa 28 isih ana ing sisih Anatolian. Stasiun Marmaray kaya ing ngisor iki:

  1. Halkalı
  2. mustafakemal
  3. Kucukcekmece
  4. Florya
  5. Yesilköy
  6. Yesilyurt
  7. Atakoy
  8. Bakirkoy
  9. yenimahalle
  10. Zeytinburnu
  11. Kazlıçeşme
  12. Yenikapı
  13. Sirkeci
  14. Selat Bosphorus
  15. Uskudar
  16. İbrahimağa
  17. Sogutlucesme
  18. Feneryolu
  19. Göztepe
  20. erenköy
  21. Suadiye
  22. Trucker
  23. Küçükyalı
  24. İdealtepe
  25. Pantai Sureyya
  26. Maltepe
  27. Cevizli
  28. keturunan
  29. spike
  30. eagle
  31. dolphin
  32. Pendik
  33. banyu termal
  34. galangan kapal
  35. Güzelyali
  36. Aydıntepe
  37. İçmeler
  38. Tuzla
  39. Çayırova
  40. Fatih
  41. Osmangazi
  42. Gebze
Halkali gebze metro
Halkalı Mustafakemal Kucukcekmece Florya Yesilkoy Yesilyurt Atakoy Bakirkoy Yenimahalle Zeytinburnu Kazlicesme Yenikapi Sirkeci Bosphorus Uskudar Ibrahimaga Sogutlucesme Feneryolu Goztepe Erenkoy Suadiye Bostanci Kucukyali Idealtepe Sureyya Pantai Maltepe Cevizli Leluhur Basak Kartal Yunus Pendik Kaynarca Shipyard Aydıntepe İçmeler Tuzla Cayirova Fatih Osmangazi Gebze

Interaktif Istanbul Metro Peta

Peta Marmaray RayHaber Tube

Peta Sistem Railway Istanbul (pdf)

Tiket Marmaray

Biaya minimal kanggo kursus iki bakal bener saka 13.03.2019

Rega Tiket Lengkap: £ 2,60
Harga Tiket Diskon: 1,25 TL / 1,85 TL

Ragad Umum Marmaray

Rega Tiket Lengkap: £ 5,70
Harga Tiket Diskon: 2,75 TL / 4,0 TL

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar