Romania Luwih milih Sistem Rail Rail Turki

romania turk luwih milih merek sistem rel
romania turk luwih milih merek sistem rel

Sawise bus domestik sing saiki diekspor menyang Romania, perusahaan Turki saiki wis mulai ngekspor kendaraan sistem rel menyang Romania. Durmazlar ve Bozankaya Ditampa pesenan sistem rel gedhe ing Romania. Kita nyedhiyakake luwih saka trem 130 menyang Bucharest, Laşi lan Timişoara. Jumlah iki tikel kaping pindho nomer kendaraan sing didhawuhi kutha Romania menyang perusahaan Eropa.

DurmazlarMenehi tender paling gedhe ing Romania. Perusahaan Turki menang balapan karo konsorsium CRRC (China) lan Astra Vagoane Călători (Romania). Akibaté. Durmazlar 100 bakal nyediakake trem dhasar ing ibukutha Bucharest. Nilai kesepakatan kasebut ngluwihi 180 yuta euro.

Produsen trem trem Turki liyane Bozankaya bakal ngasilake trem paling ngisor 16 kanggo kutha Iaşi. Ing tender iki, BozankayaPesa, produsen terkenal ing Polandia sing misuwur. Biaya tender kasebut kira-kira 30 yuta euro. iki Bozankayaminangka tender kaping kalih ing Romania.

Bozankaya sadurunge dheweke mrentah trem 16 saka kutha Romania liyane, Timişoara, lan ninggalake Pesa Polandia. Lelang uga kalebu pilihan 24 tambahan. Miturut spesifikasi, tram bisa mbukak ing dalan non-listrik kanthi jarak luwih saka 60 kilometer. Bozankaya 33 exchange yuta euro ing Turki nganggo project iki bakal nyedhiyani input. Kanthi panggunaan pilihan tambahan 24 ing kontrak kasebut, total ekspor bakal ngluwihi 80 Million euro.

Nalika nggawe perjalanan komersial lan turis menyang Romania, kita bakal njupuk kendaraan sistem bus lan rel Turki. Muga kotamadya Turki.

Bozankaya ve Durmazlar Aku kepengin ucapake ucapan salam kanggo perusahaan lan ngarepake ekspor sing sukses.

Dr. Hubungi Ilhami langsung

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar