Rumah Sakit Kutha Buyukakin Kocaeli Nggolek Sumber kanggo Proyek Tram

rumah sakit kunjungan kocaeli buyukakin nggolek sumber kanggo proyek trem
rumah sakit kunjungan kocaeli buyukakin nggolek sumber kanggo proyek trem

Büyükakın Rumah Sakit Kocaeli City Nggoleki Sumber kanggo Proyek Tram; Walikota Munisipal Kocaeli Metropolitan, Büyükakın, sing nyerahake proyek Metro menyang Kementerian Pengangkutan lan ngangkat beban gedhe saka mburi kutha, saiki njaluk dana saka Kementerian Kesehatan kanggo proyek trem Hospital Kota.

MULISKE ING MENTERI KESIHATAN

Surat kabar Ozgur KocaeliMiturut warta saka Catak Tek Siria; Walikota Metropolitan Tahir Büyükakın, dina sadurunge ketemu karo Menteri Kesehatan Fahrettin Koca ing Ankara. Sampeyan ngerti manawa Büyükakın nggawe rapat sumber karo Menteri Koca kanggo pambangunan garis trem sing direncanakake bakal dilanjut menyang Rumah Sakit Kota lan proyek kasebut rampung. Sanajan ora ana pernyataan resmi, kemajuan diarep-arep. Proyek 3 kilometer dawa iki mbutuhake sumber daya sing signifikan, kalebu pamilike. Konstruksi garis trem anyar kanthi dhukungan saka Kementerian Kesehatan, tegese beban sing luwih gedhe saka kolong kutha.

Kudu saiki Obat METRO

Walikota Tahir Büyükakın, sing teka ing administrasi kotamadya sawise pemilihan tanggal 31 Maret, pisanan usaha nyimpen. Ing krisis ekonomi, kotamadya kasebut njupuk langkah serius kanggo mesthekake yen investasi ora suda lan investasi isih ana. Konstruksi 2,5 milyar ing Gebze, sing bakal regane 5 yuta karo kendaraan kasebut, ditransfer menyang Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur. Kanthi proses transfer kasebut, beban gedhe diangkat Metropolitan. Sawise jaman sepur Presiden Büyükakın, wektu iki proyek trem Hospital Kota.

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar