Rute Tram Kabataş Bağcılar lan Duration

kabatas bagcilar tram stops
kabatas bagcilar tram stops

Rute Tram Kabataş Bağcılar lan Duration: Kabataş Bağcılar Tram Station Duration: 19,3 Km Fase pisanan garis kasebut dibangun ing antarane Sirkeci lan Aksaray lan dibukak ing 1992. Garis sing dihubungake menyang Topkapı lan Zeytinburnu arah banjur diterusake menyang Stasiun Eminönü. 29 Ing wulan Juni 2006, wis nyambung karo Kabataş kanthi nyebrang Jembatan Galata.

Ing wilayah Kabataş, disambung karo Yenikapı Haciosman Metro Line liwat Taksim - Kabataş Funicular Line lan kanthi mangkono 4. Transportasi antara Levent lan Atatürk Airport disedhiyakake dening sistem rel. Kabeh stasiun ing Zeytinburnu-Bağcılar Line, sing ditugasake ing 2006 lan dioperasikake dening kendaraan trem tingkat dhuwur, digawe kompatibel karo trotoar tingkat mung siji minggu sabanjure lan 3 digabung karo Line T2011 ing Februari 1. Kanthi studi iki, transportasi langsung saka Bağcılar nganti Kabataş diwenehake.

Kabataş Bağcılar duweni potensi penumpang 320.000 (Rata-rata) ing rute kasebut dibangun lan malah jumlah lelungan saben dina yaiku Ekspedisi 295 ing siji arah. Line Kabataş-Bağcılar Tram Line kanthi stasiun 31 nglayani antara jam 06.00 lan 00.00. Wektu ekspedisi udakara 65 menit Frekuensi perjalanan siji-liya yaiku 2 saben menit.

Stasiun Trap Kabatas Bagcilar

Stasiun ing kabeh baris cocok kanggo operasi kendaraan trem tingkat ngisor lan pintu masuk kanggo akses ora aktif dibangun kanthi ramps miturut kondisi teknis cocok kanggo akses ora diaktifke. Mung stasiun Topkap dibangun ing jembatan Topkapı lan diakses dening lift.

Garasi Terintegrasi Kabatas Bagcilar Tramway

Jalur trem Kabataş-Bağcılar dianggep dadi salah sijine garis spine sing nduweni kapasitas lan rute sing dhuwur, saengga nyedhiyakake transfer menyang kendaraan umum liyane ing sawetara titik ing rute kasebut.

  • M1B Yenikapı-Kirazlı metro baris ing Bağcılar Station,
  • M1A Yenikapı-Atatürk Stasiun metro lan Line metrobus ing Stasiun Zeytinburnu,
  • Cevizligaris metrobus ing Stasiun Asrama Mahasiswa Bağ-Atatürk,
  • Baris trem T4 Topkapı Mescid-i Selam ing Stasiun Topkapı,
  • M1A Yenikapı-Atatürk Airport lan M1B Yenikapı-Kirazlı jalur metro ing Yusufpaşa Station,
  • M2 Yenikapı-Hacıosman metro baris lan Marmaray operasi ing Aksaray Station,
  • M2 Yenikapı-Haciosman metro baris ing Laleli-Istanbul Universitas Station,
  • Operasi Marmaray ing Stasiun Sirkeci,
  • Stasiun Eminönü karo bisnis segara,
  • F2 Karaköy-Beyoğlu jalur tunnel historis lan sarana maritim ing Stasiun Karaköy,
  • Ing Stasiun Kabataş, transfer bisa digawe menyang garis funikular F1 Taksim-Kabataş, City Lines, IDO lan mesin laut.

Kabam Bagcilar Tram Station Lines

  1. Bagcilar
  2. Güneştepe
  3. Yavuzselim
  4. bulbous
  5. tukang nyerang
  6. Gungoren
  7. Merter Textile Centre
  8. Hubungi Mehmet langsung
  9. Zeytinburnu
  10. Mithatpaşa
  11. Akşemsettin
  12. Merkezefendi
  13. Cevizlijaminan
  14. Topkapı
  15. Pazartekke
  16. Anchor-Şehremini
  17. Fındıkzade
  18. Hasseki
  19. Yusufpaşa
  20. Aksaray
  21. Laleli
  22. Beyazıt
  23. Çemberlitas
  24. Blue
  25. Gulhane
  26. Sirkeci
  27. Eminonu
  28. Karakoy
  29. pabrik gegaman
  30. hazelnut
  31. Stone

Peta Tran Istanbul Interaktif

Istanbul Metro Map, Peta Istanbul Tram: Kabeh peta sistem transportasi umum Istanbul bisa ditemokake ing peta ing ngisor iki:

Tender Kréta Saiki

kanggo 05

AusRAIL Plus Adil lan Konferensi

Range 3 @ 08: 00 - Range 5 @ 17: 00
kanggo 05

Festival Rail World

Range 3 @ 08: 00 - Range 5 @ 17: 00
kanggo 05

Kabar Tender: Mobil Mobil karo Pemandu

Range 5 @ 14: 00 - 15: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar