Saluran Istanbul Pira regane, Kepiye carane tender?

saluran istanbul pira bakal regane cara tender kasebut
saluran istanbul pira bakal regane cara tender kasebut

Menteri Lingkungan lan Urbanisme Mehmet Kurum, nggawe laporan penting babagan Proyek Channel Istanbul! Ngomong babagan pambangunan proyek edan Kanal İstanbul ing Rencana lan Komisi Anggaran saka Majelis Nasional Grand Turki, Lembaga menehi informasi babagan biaya proyek lan jinis tender.

Murat Kurum nyatakake biaya proyek Kanal Istanbul yaiku 75 milyar kilogram lan ujar, "Sampeyan mutusake kanggo ngetrapake model transfer-oper-transfer. Kegiatan ngrancang sing ngemot saluran Istanbul ditindakake karo Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur. Sedino rencana lingkungan satus ewu direncanakake. Ing sisih loro Bosphorus, 500 diatur kanthi pendekatan arsitektur horisontal supaya ora ngluwihi sewu penduduk, ditambahake lemah ditambah kaping telu utawa kaping papat. Ora bakal ana rega ing anggaran negara

Channel Istanbul lan kabutuhan kanggo nggawa babagan minggu pungkasan ana, Transportasi lan Infrastructure Mentri Cahit Turhan Canal Istanbul Project karo Turki bisa nggunakake kaluwihan saka nyimpen "Negara kita ing persimpangan önjömçer upset dalan transportasi alam. Kita kudu nggawa kaluwihan iki kanggo negara lan negara kita. Kanggo iki, kita nelpon Channel Istanbul ..

Peta Kanal Istanbul

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar