Bukak Saluran lan Saluran Sabuk ing Garis Irmak Zonguldak

saluran saluran terbuka lan sabuk ing garis zonguldak kali minangka tender
saluran saluran terbuka lan sabuk ing garis zonguldak kali minangka tender

Garis Irmak Zonguldak Km: 382 + 300 'ing sisih tengen leren ing saluran cerun lan saluran sabuk sing bakal ditindakake minangka asil saka tender

Railway State Turki. Direktorat Perolehan Wilayah (TCDD) 2 / 2019 kanthi nilai watesan 548996 TL lan rega kira-kira 92.236,33 TL yaiku Irmak - Zonguldak Line Km: 123.005,02 + 382 '' Open Channel lan Sabuk Sabuk ing lereng Slope ing Tengen Lurus Garis '' lan ÜMİT ÇAĞLAR ÖZCAN menang tender kanthi penawaran 300 TL.

Tandhan wujude nutupi 8,05 ton Ø 8- Ø 12 mm pita beton baja konkrit, nglereni, mbengkongake lan ngganti bar (kalebu transportasi) lan liya-liyane. Suwene pakaryan yaiku 90 (sangang puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar