Penghargaan Internasional Istanbul Metro

mraniye Ataşehir Göztepe Subway
mraniye Ataşehir Göztepe Subway

Penghargaan Internasional menyang Istanbul Metro; Dibangun dening Istanbul Metropolitan Munisipalitas, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro menang hadiah pertama ing kategori "Desain Infrastruktur" ing Anugerah Kecemerlangan AEC, salah sawijining kompetisi arsitektur sing paling penting ing donya. Upacara penghargaan bakal ditindakake ing wulan Nopember ing Universitas 19 Autodesk ing Las Vegas.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro menang kaping pisanan ing Infrastruktur Project, kategori ing kategori Kelas Gedhe EC ing Anugerah Kecemerlangan AEC, sing ditepungi minangka salah sawijining kompetisi sektor sing paling misuwur ing jagad iki.

Proyek 8 saka negara 40 melu kontes taun iki. Ümraniye-Göztepe Metro, sing ditindakake dening İBB, gabung karo "Afsluitdijk - Dike Paling gedhe saka Walanda-Levvel - BAM, Van" Oord menang ing proyek Rebel, lan nilar.

teknologi Turki lan pendekatan inovatif ing wilayah construction bakal kurban kesempatan kanggo nuduhake karo donya kabeh kompetisi AEC Excellence Anugrah ing negara kita, kita wis ngrambah sepisan pisanan. Upacara penghargaan bakal ditindakake ing dina Selasa, Nopember ing Universitas Autodesk ing Las Vegas.

ÜMRANİYE - ATAŞEHİR - GÖZTEPE METRO LINE

Ümraniye - Ataşehir - Göztepe Metro Line bakal kalebu stasiun 13 km lan 11. Rute kasebut, sing direncanakake kanggo menehi solusi sing penting kanggo masalah transportasi ing sisih Anatolian, bakal njupuk 20 menit ing antarane Ümraniye lan Göztepe. Garis kasebut bakal bisa ngladeni wong 350 sewu wong saben dina.

Kanthi Sepur Pemandu Otomatis Kanthi bisa digunakake minangka --mraniye - Ataşehir - Göztepe, lawang pemisahan platform dawa lengkap bakal digunakake kanggo keamanan. Karya penggalian diwiwiti karo mesin tunneling 4 (TBM) lan garis kasebut direncanakake supaya rampung ing 2022.

Karya ing Garis Metro Ümraniye-Ataşehir-Göztepe, salah sawijining proyek metro sing dihentikan nalika jaman pungkasan, diwiwiti karo upacara sing dirawuhi dening Presiden İBB Ekrem İmamoğlu.

"KOMPETISI ANTARA ANUGERAH AEC"

AEC Excellence Awards, BIM "Model Gedhung Informasi Bangunan ing arsitektur, rekayasa lan konstruksi saka saindenging jagad (Pemodelan Informasi Bangunan) proses lan proyek sing nggunakake teknologi paling inovatif ing kategori Desain lan Konstruksi Suprtruktur, minangka salah sawijining kompetisi sektor sing paling adiluhung ing jagad iki.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar