Seuso Bus Domestik Mbukak Eropa

sileo bis domestik ing Eropa
sileo bis domestik ing Eropa

ing Ankara Bozankaya AŞ, Dewan Nasional Ankara 1. Ing Zona Perusahaan Dagang, bus listrik lokal lan nasional Sileo diekspor menyang Jerman. Pungkasane, bus 7.11.2019 23 luwih akeh diekspor. Sileo, dikembangake nganggo baterei listrik, 10m, 12m, 18m, pilihan dawa 25m, nyedhiyakake penumpang lan mbukak beban, tingkat 100 murah, CUNA Italia, VDV Jerman, Visibilitas StVZO lan standar zona driver, kapasitas penumpang 75-232, Iku bis kutha sing tenang, sepi, efisien lan ekonomi.

Energi jam-jam 0,8 dikonsumsi saben bus kilometer, dibandhingake bis diesel 80 nyedhiyakake transportasi sing luwih larang. Kapasitas kendharaan kendharaan sing ditakoni bisa ditambah saka wong 75 dadi wong 232 miturut dawa beda.

Iki ditondoi kanthi nggawe zona lingkungan sing ramah karo emisi nul ing transportasi kutha, nambah produktivitas ing wilayah sing asring mandheg kutha, lan nyedhiyakake kinerja dhuwur tanpa kekuwatan tenaga amarga kekurangan organ transmisi. Bus listrik Sileo generasi anyar duwe model 100 listrik 10, 12, 18 lan 25 persen persen kanthi persen. Kanthi pangisian daya sajroning jam 4, Sileo bisa lelungan nganti tekan 400 kilometer lan dinamis batere kanthi ngonversi energi rem dadi energi listrik.

Terlibat nganggo produksi kendharaan komersial listrik lan sistem rel Bozankaya AŞ, Dewan Nasional Ankara 1. Zona Industrial Organisasi (ASO 1. OSB) ngasilake. Bozankaya Inc, karo akeh bus listrik bus listrik menang tender digawe ing Turki nganti dina iki. Bus sing diekspor menyang Jerman lan Luksemburg target bakal didol menyang negara liya ing Eropa lan Amerika Kidul.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar