Situs Inovasi IETT saka Istanbul

situs inovasi iettnin
situs inovasi iettnin

Kursi Un Feed kudu ditambahake ing bus ", lar Handles sing ora nyekel bakteri bisa ditingkatake", lan piranti EDS kudu diinstal ing ngarep bis lan paukuman otomatis kudu ditanggepi kanggo nglanggar ”… Iki saran saka sampeyan. Situs inovasi IETT (inovasyon.iett.gov.t punikaKita nyusun saran sing menarik saka Istanbulites.

IETT akun Twitter perusahaan @ ietttr 15 ing wulan Oktober

oneri yagdi saka situs inovasi
oneri yagdi saka situs inovasi

Ulaşım - Pengangkutan minangka tugasku.

  • Aku bisa menehi sumbangan marang IETT.
  • Aku duwe ide, nanging aku ora ngerti carane.

Lan yen sampeyan nggawe ukara sing padha, kita ngarepake sampeyan supaya bisa ngatasi solusi inovatif sampeyan ”. Kita ngevaluasi saran. Kita wis ngrampungake topik sing paling akeh disebutake ing judhul 8.

1-Organ, sumsum lan getih donor bisa diskon ing layanan IETT.

Bus 2 bisa dilengkapi gangan sing nyegah bakteri.

Transportasi 3-On-demand bisa ditingkatake. Miturut aplikasi Lalu lintas IMM, bisa kanggo bis tartamtu tekan panggonan sing dituju kanthi mung nggawa penumpang saka mandeg tartamtu. Jadwal beya kanggo bis iki bisa uga beda.

Bus 4-İETT bisa dipasang karo EDS. Bus dipasang karo Sistem Pemriksaan Elektronik (EDS) bisa mbantu ngontrol kendharaan, lan dendo otomatis bakal ditrapake kanggo pelanggaran sing dideteksi. Kajaba iku, kendaraan sipil bisa diparkir ing mampir bis.

Kanthi aplikasi 5-IstanbulKart Mobile, bisa nemtokake kertu sing ana ing telpon lan nggunakake telpon minangka kertu.

Kanthi ngasilake Kartu Istanbul 6-Virtual, biaya saiki bisa dihindari. Kajaba iku, kertu virtual nggampangake akses menyang IstanbulKart kanggo turis sing teka ing Istanbul.

Pakaryan jog ibu-bayi bisa ditindakake ing bis 7. Contone, kursi dhuwur portebel bisa dikembangake sing bisa dipasang ing mburi kursi ngarep.

8-Sastra, karya filsafat lan konsep konsep bus bisa ditindakake.

oneri yagdi saka situs inovasi
oneri yagdi saka situs inovasi

Sampeyan bisa nuduhake ide kreatif sampeyan ing pungkasan wulan. Ing wulan Desember, pejabat IETT bakal nemoni Istanbulites sing duwe usul sing paling menarik lan kreatif. Sanajan rapat kasebut, saran sing ora duwe kasempatan sing bakal ditindakake bakal dicopot, lan apa sing bisa ditindakake babagan sing ditrapake bakal dinilai. Asil panaliten kasebut bakal dienggo bareng karo masarakat.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar