Ankara Abad ing Transportasi

Cag Atliyor ing Transportasi Ankara
Cag Atliyor ing Transportasi Ankara

Ankara Abad ing Pengangkutan; Ing Bengkel Pengangkutan Ulaşım aralami ğinde sing dirayakake dening Ankara Metropolitan Munisipalitas EGO General Director, kabijakan transportasi masa depan Modhal dibahas.

Ankara Metropolitan Walikota Mansoor pelatihan Slow, mbukak lan nutup wicara, ilmuwan bebarengan digawa saka akeh provinsi wakil Turki lan NGO.

Partisipasi intensif saka LSM lan Kamar Profesional kanggo para ilmuwan ditindakake ing bengkel ing ngendi aplikasi kutha cerdas lan saran solusi kanggo nerangake transportasi kutha.

REALISTIK solusi ing TRANSPORT

Nyata manawa ora ana ide realistis sing wis diasilake nganti saiki kanggo ngatasi masalah transportasi ing ibukutha, Walikota Yavaş ujar, "Yen kabeh wong nyoba ngasilake solusi mukjizat, awake dhewe bakal mati maneh. Dadi, perlu ngasilake solusi sing nyata. "

Dasar lan Visi Pengangkutan Umum, Polisi Pengangkutan Lanjut lan Sistem Transportasi cerdas mbahas topik-topik kepuasan bengkel sing lulus Presiden Yavaş kanthi efisien, ujar manawa bakal nggawe inovasi ing jaringan transportasi nganggo sistem cerdas.

Proposal YAVAŞ TAK KANGGO NATE NATE VALIDATOR DOLMUŞLAR ”

Nemtokake pentinge validator sing dipasang ing Bus EGO lan Bus Public Private Blue, Walikota Ankara Mansur Yavaş negesake manawa dheweke ngarepake dhukungan saka pamrentah supaya bisa masang sistem iki kanggo cara transportasi liya.

Walikota Yavaş nyatakake manawa pamrentah bakal nyengkuyung masalah kabecikan Ankara lan ujar, "Kita pengin ngetrapake aplikasi validator ing minibus. Iki minangka sing apik kanggo Ankara lan kita ngarepake dhukungan saka pamrentah babagan iki ”.

SMART CITY: MODAL

Ing bengkel Dr. Eda Babalık nggawe presentasi ing "Ringkesan Polisi Pengangkutan,. Dr. Ik Kebijakan lan Visi Pengangkutan Awam umum, dening Prof Dr Tarık Şengül. Dr. Modhisi dening Ruşen Keleş, "Polisi Pengangkutan Lestari" lan "Sistem Pengangkutan Bijak" dianakake.

Akeh conto saka London nganti Seoul ing bengkel; Sistem Berbagi Bike Integrasi Integrasi Pengangkutan, Dalan Kaki lan Jalan, Boulevards Pengangkutan Umum, Judi Jalanan Game.

TAMAN Saka PROJEK KONTINE EGO

Ing bengkel ing endi proyek transportasi lan proposal solusi kanggo Direktorat Umum EGO dibahas;

kang -Optimizasyo,

- Rencana Pengangkutan Lestari,

-Seklekt Bus,

-Park Terusake,

- Watesan Lalu Lintas Kendaraan,

- Mobil Bocah lan Mikro

topik sing dibahas para ahli.

Menehi pentinge nggawe resensi transportasi umum ing Ankara, Manajer Umum EGO Nihat Alkaş nggawe evaluasi ing ngisor iki:

"Kita luwih seneng gabung karo LSM, Kamar, Perwakilan Kabupaten lan Akademis kanggo ngrancang kutha sing kita manggon karo wong. Kita rencana bakal terus karo proyek sing dicritakake dening masarakat ing Ankara. Kita bakal ngetrapake proyek sing penting lan nggawe urip luwih gampang ing Ankara. "

Ngandharake manawa kabeh pihak sing duwe kepentingan bisa ngrungokake ide-ide berkat bengkel. Dr. Tarık Şengül nyatakake pandangane nganggo tembung kasebut:

"Ing kono para ahli paling saka Turki ana kene. Tinimbang solusi sing larang regane, kabijakan transportasi sing sensitif marang wong, sensitif lingkungan nanging nggunakake sumber daya sing tepat dibahas. Dakkira ibu kota pantes. "

Salah sawijining peserta Dr. Haluk Gerçek ujar, gerekiyor Sampeyan kudu menehi ucapan selamat kanggo Munisipalitas Ankara Metropolitan. Kita ngrungokake saran sing migunani banget. Dr. Nihan Sönmez ujar, "Kutha Ankara ibukutha isih ana sawetara masalah transportasi umum. Aku mikir minangka masalah sumber daya lan wektu. Yen iki wis rampung lan ijol-ijolan ide, rumangsa wis cedhak ".

Nyariosaken manawa bengkel kasebut minangka sukses, Anggota Fakultas METU Osman Balaban nggawe pangamatan ing ngisor iki:

"Ankara wis nggunakake transportasi kanthi ala banget sajrone taun-taun 20-25. Transportasi ing kutha iku salah siji saka kutha paling awon ing Turki. Iki minangka kutha sing saben wong numpak mobil pribadi lan sistem transportasi umum ora bisa digunakake kanthi efektif. Cara ngirit masa depan Ankara yaiku ngrampungake masalah transportasi. "

Usul lan proyek solusi sing diwartakake dening pihak-pihak ing Bengkel Pengangkutan bakal dilaporake dening Direktorat Umum EGO lan dituduhake menyang Walikota Ankara Mansur Yavaş.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar