ITU Ayazaga Subway Station Rumah Sakit Ambulance asu Rumah Sakit

stasiun sepur ayazaga dijupuk menyang rumah sakit kanthi ambulans
stasiun sepur ayazaga dijupuk menyang rumah sakit kanthi ambulans

ITU Station Subway Ayazağa, asu kasebut digawa menyang rumah sakit kanthi ambulans; İTU - Stasiun metro Ayazağa nemplek ing wilayah turnstile cepet-cepet nggegireni asu kasebut entuk perhatian para staf subway. Disebut tim medis menyang adegan staf wis digawa menyang rumah sakit kanthi asu lara ambulans.

19 November 2019 Ing dina Selasa, sekitar 19: 00, ana segara sing nyasar ing eskalator ing lawang mlebu plaza ITU - stasiun Ayazaga ing garis Yenikapi - Haciosman metro lan lay ing tembok turnstile. Nyadari yen asu kasebut ora obah lan slamet njaga keamanan Mecit Cevik nglaporake kahanan kasebut menyang kepala stasiun. Sawise iki, Kepala Stasion Muammer Işıklı nelpon pusat dhawuhe lan langsung hubungi AKOM lan njaluk supaya dokter hewan kasebut dikirim menyang stasiun kasebut.

Dheweke ora mangan utawa ngombe apa-apa ...

Para penumpang lan Metro Istanbul ing panganan lan stasiun stasiun kanggo menehi reaksi marang panganan kasebut wis sithik banget kanggo reaksi kanggo asu kasebut ditutup ing sisane nganti tim veterinar diijini istirahat. 20: Tim Rumah Sakit Sapi Sapianga Sindhangazi rawuh ing stasiun ing 25 kanggo mriksa kondisi asu kasebut.

Dheweke digawa menyang rumah sakit ...

Tim medis kudu digawa menyang rumah sakit kanggo pemeriksaan rinci sing nyatakake yen asu kasebut nggawa ambulans kewan menyang Rumah Sakit Kewarga Cebeci kanthi usungan. Ing kene, asu kasebut dicenthang lan kudu campur tangan lan dina mbesuk, asu kasebut bali menyang wilayah Ayazağa kanthi cara sing sehat.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar