Subway Airport Gayrettepe Istanbul Dibukak ing Pungkasane 2020

bandara bandara gayrettepe istanbul bakal dibukak ing pungkasan taun
bandara bandara gayrettepe istanbul bakal dibukak ing pungkasan taun

Jalur Subway Gayrettepe Istanbul Dibukak ing Akhir 2020 Year; Cahit Turhan, Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur, sing uga nganakake evaluasi babagan Bandara Istanbul, ujar manawa pambangunan landasan katelu wis ditindakake lan garis Gayrettepe ing Istanbul Halkalı line bakal diaktifake ing mburi 2021 ngandika

kamardikan We lagi mekso sasi Juni kanggo bukaan saka landasan pacu ketelu Turhan ana tamu ing Ankara Biro, nanging 29 jek teka menyang layanan ing Oktober, "ngandika lan terus:" Mangkono, donya bakal mung bisa ngrambah ing Turki kemampuan kanggo kebangkrutan bebarengan ing telung trek saka Amerika Serikat. Iki bakal nyepetake wektu taksi. Kritikus ing bandara anyar saiki mung ana siji argumen. Dheweke kandha yen taksi dawa banget. Aku saben ngukur. 27-28 maksimal bisa ditemokake ing sawetara menit. Kanthi trek katelu, wektu iki bakal luwih cekak. "

Menteri Turhan nyatakake yen garis Gayrettepe bakal dileksanakake ing akhir taun ngarep ing subway Airport Istanbul. Halkalı line bakal diaktifake ing mburi 2021 ngandika. kita bakal dilebokake ing layanan. Turhan ujar manawa kapasitas kanggo nggawa 350 ewu penumpang saben dina bakal tekan arah bandara lan ujar, bilir aku bisa ujar manawa sepur listrik listrik domestik lan nasional wis rampung. Proyek kasebut terus ing pabrik TÜLOMSAŞ ing Eskişehir. Kita bakal nguji drive ing taun 2020. Sawise prototipe kapisan, kita bakal miwiti produksi massal sesuai karo panjaluk sing bakal diturutake ”.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar