Ditunjuk kanggo Konya Metro!

tandha kanggo subway konya
tandha kanggo subway konya

Ditunjuk kanggo Konya Metro! : Walikota Konya Metropolitan Konya Uğur İbrahim Altay ngumumake tandha tangan kanggo Konya Metro saka akun media sosial. Kontrak kasebut sing ditandatangani antara CMC lan Tasyapi Consortium lan AYGM, sing menangake tender kasebut, ditandatangani ing Ankara lan dadi kuat. Universitas Necmettin Erbakan New YHT Station Fetih Street Meram rute sing bakal ditindakake ing jalur sepur saka China China Mesin Nasional Nasional (CMC) lan perusahaan konstruksi lokal kita Taşyapı: 1 milyar 196 yuta 499 ewu 923 euro, sen 29 'mlebu kontrak raksasa.

tandha kanggo subway konya
tandha kanggo subway konya

Walikota Konya Metropolitan Konya Uğur İbrahim Altay ngumumake pawarta yen tandatangan dijupuk saka akun media sosial; Tik Kita wis nyakseni wayahe sejarah kanggo kutha kita. Tandha Konya Metro, sing dadi investasi negara paling gedhe ing sejarah, ditandatangani. Matur nuwun kanggo Konya. Ing proses iki, aku arep matur nuwun kanggo Presiden Republik Turki, HE Recep Tayyip Erdoğan, Menteri Pengangkutan lan kabeh sing menehi sumbangan. "

Ing tender kanggo tahapan pertama Konya Metro, sing bakal dianakake ing rong tahap, dianakake ing Ankara ing 2 Oktober 2019 Rebo.

1. LANGKAH NEU MERAM MUNICIPALITY Line

Tahap pertama saka Konya Metro tender; Universitas Necmettin Erbakan, Dalan Cincin Beyşehir, Gedhung Stasiun Anyar, Fatah, Ahmet Özcan lan 21,1 kilometer saka Chechnya Avenue nganti Meram Municipality.

2. LANGKAH MANGSA LAKON CAMPUS

Banjur 2 bakal ditindakake. Tahap kasebut bakal kalebu njupuk garis Alaaddin lan Kampus ing njero lemah. Konya Metro kabeh bakal dibangun ing lemah. Bakal ana wektu perjalanan 35 menit wiwit wiwitan nganti pungkasan. Investasi 1.2 milyar bakal diwujudake kanggo metro Konya.

KONYA METRO MAP

Film Pambuka Subway Konya Subway

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar