Dina iki ing Sejarah: 12 November 1935 Kali-Filyos baris Akting Nafia

tanggal tanggal november baris filyos kali
tanggal tanggal november baris filyos kali

Dina iki ing Sejarah
12 Nopember 1918 Huruf dikirim menyang Dirjen Perhubungan Anatolian nglapurake yen militèr bisa nyetor batu bara menyang dhuwit 1400 yen perusahaan ketemu larang.
12 November 1935 Irmak-Filyos baris dibuka dening Nafia Wakil Ali Çetinkaya.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar