Dina iki ing Sejarah: Perusahaan 8 Ksım 1874 Agop Azarian Company

nyambungaken
nyambungaken

Dina iki ing Sejarah
8 December 1874 Agop Azarian Company wis setya nyempurnakake sasi 12 kanggo mbangun garis Belova-Sofia.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar