TCDD bakal milih Personel 262

Janjian Personalisasi TCDD
Janjian Personalisasi TCDD

Janjian Personel TCDD 262: Posisi staf TCDD dibukak lan distribusi staf diumumake ing 5.November.2019. Ing kaputusan sing diterbitake ing Official Gazette State Railways idle 262 Staff padha klebu.

Kaputusan sing diterbitake ing Jeksa Agung bisa ngetokake saiki Gazette resmi minangka nderek; Ing perusahaan perusahaan lan perusahaan perusahaan, transaksi sing kasebut ing ndhuwur ditindakake ing lingkup Keputusan Hukum Nomer 399.

Kanthi kaputusan saka Presiden, pembatalan lan modifikasi posisi personel sing bakal digunakake lan posisi karyawan sing dikontrak lan posisi lan posisi sing digawe dening PNS ing UU 657 no.

Keputusan Presiden IDRAS

TCDD KHUSUS STAF

Ing woro-woro sing diterbitake, TCDD, Pusat lan Provinsi, Kepala Spesialis, Inspektur, Konsultan, Pegawai, Manajer Layanan, Manajer, Kepala Pakar, Teknisi Wagon, Kepala Teknisi, staf Teknik lan psikologi YHT digawe.

Tabel Janjian Staff TCDD

TCDD tengah Kepala Expert 28
TCDD tengah inspector 1
TCDD tengah Advisor 10
TCDD tengah pejabat 26
TCDD provinsi Manajer Layanan 3
TCDD provinsi direktur 15
TCDD provinsi Kepala Expert 19
TCDD provinsi Teknisi Wagon 120
TCDD provinsi Teknisi Kepala 18
TCDD provinsi Engineer YHT 20
TCDD provinsi ahli ilmu jiwa 2
Gunggung 262

Apa ISTIMEWA?

Pembentukan tegese misahake staf. Staff sing diwenehake bakal dipunginaake. Informasi babagan rekrutmen lan janjian internal durung ditemtokake lan keputusan wis ditindakake.

Kanggo woro-woro keputusan Keputusan Presiden 2019 / 373 diterbitake ing koran resmi Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar