Pengumuman Asil Wawancara Pekerjaan TCDD

Asile wawancara karyawan TCDD nerangake
Asile wawancara karyawan TCDD nerangake

TCDD durung ngumumake asil saka pemeriksaan lisan kanggo rekrutmen para pekerja sajrone telung wulan suwene. Warta babagan kegagalan ngumumake asil saka wawancara rekrutmen TCDD; Proses rekrutmen TCDD gegayutan karo asil panaliten Menteri Komunikasi angkutan lan infrastruktur TC Cahit Turhan diwenehake minangka sebab.

Recruitment TCDD'nin saka asil panaliten kanggo tindakake asil saka pemeriksaan pekerja durung diwartakake, ujian ditindakake dening institusi sing relevan kanggo asil investigasi durung rampung.

Asil Wawancara Pekerjaan TCDD

Wakil Ulas Karasu CHP Sivas, Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan kanggo mangsuli pitakon panjaluk kasebut, Menteri Turhan takon pitakon ing ngisor iki:

1-Apa rasional kanggo asil saka wawancara 3 sing wis diterusake?

2-Apa sebabé wawancara sing dibahas, ora awujud ujian sing ditulis?

3-Ngelingi tanggal wawancara, kurang rekrutmen sing dirancang sajrone periode wektu nyebabake gangguan ing tugas lan tanggung jawab TCDD?

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Perolehan Perolehan: Instrumen Tes Tuku Kanggo Proyek Sepur Nasional (TÜVASAŞ)

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar