Tender Anyar kanggo Karamürsel Interchange

tender anyar kanggo simpang karamursel
tender anyar kanggo simpang karamursel

Tender Anyar kanggo Karamürsel Interchange; Kocaeli Metropolitan Munisipalitas Karamürsel D-130 ing stasiun bis Karamürsel lan pusat kutha kanggo menehi koneksi menyang jembatan jembatan lan karya srengenge amarga gagal netepi syarat perusahaan kasebut wis mungkasi. Karamürsel dadi tender maneh kanggo pambangunan prapatan jembatan lan output sungkup.

11 ditampa ing TENDER

Perusahaan 11 melu tender kanggo pambangunan konstruksi persimpangan jambatan ing Karamürsel City Square ing Balai Tender Perbandaran Kocaeli. Trans-Of Perusahaan Pembinaan Pengangkutan Nasional lan Perusahaan Limited Limited lan konstruksi bangunan Ersen Oflas-Erof dianugerahi kanthi tawaran paling murah 36.745.338 TL. Penawaran paling dhuwur teka saka Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi AS kanthi 48.636.877 TL.

Trans-Of National Transport and Ersen Oflas-Erof bangunan perusahaan kemitraan 36.745.338 TL
Mirac Road Construction 36.916.016 TL
İlke Yapı İnşaat 38.654.324 TL
Yazıcıoğlu Yol Yapı Konstruksi 41.078.839 TL
Konstruksi GLS Teknik 41.548.103 TL
Konstruksi Yafa Teknik 41.774.270 TL
Konstruksi infrastruktur SYA 42.285.115 TL
Pariwara pariwisata lan konstruksi 42.322.041 TL
Minyak Bahan Bakar Egecan 44.125.318 TL
Ozgur Konstruksi 45.000.000 TL
Konstruksi Perlambang Ikon 48.636.877 TL

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar