TTSD Pengangkutan Co Ngunjungi General Manager

transportasi btsden tcdd minangka riko mudurune umum
transportasi btsden tcdd minangka riko mudurune umum

TTSD Pengangkutan Co Ngunjungi General Manager; Anggota Panitia Eksekutif Pusat Pengangkutan Serikat (BTS) anggota Komite Eksekutif Pusat lan Présidén Cabang lan TCDD Taşımacılık A.Ş. General Manager Kamuran Yazıcı ngunjungi kantornya.

Interview; Presiden Hasan Bektaş, Sekretaris Hukum TİS lan Sekretaris Hak Asasi Manusia Rıza Ercivan, Presiden Cabang Ankara İsmail Özdemir, Ketua Cabang Istanbul 1 Sadık Short, Presiden Cabang Adana Tonguç Özkan lan Presiden Cabang Diyarbakır Nusret Basmacı melu rapat kasebut. Pangarep-arep sing apik kanggo disampaikan amarga tugas lan masalah sing ditemoni ing papan kerja lan panemu kanggo ngatasi masalah kasebut.

Masalah sing disampaikan ing wawancara kaya ing ngisor iki; "26 Ing Oktober 2019, TCDD A.Ş nganakake Promosi Promosi lan wong-wong sing sukses ing kuota ing dina-dina iki bakal diteliti ing ujian wawancara, nanging ing taun-taun kepungkur babagan ujian wawancara, ana akeh spekulasi lan tekanan kanggo nggawe pilihan kesatuan perdagangan. dikenal dadi cetha banget. Iki ora mung ngganggu katentreman bisnis, nanging uga nggawe bayangan kanggo milih staf sing berkualitas. Utamane efektif banget ing provinsi lan malah desas-desus nyebabake institusi kasebut kelangan reputasi ing pendapat umum, lan nyebabake tentrem kerja ing para staf sing ngetokake kringet ing ujian. Kanggo ngindhari pitakon kasebut lan kemungkinan spekulasi ing ujian wawancara, promosi judhul lan pangowahan judhul sing digawe ing Direktorat Jenderal TCDD ing 2018 bakal digayuh kanthi menehi skor calon sing padha ing wawancara tanpa pengecualian.

Kanthi undang-undang sing nomer 6461, TTG sing kerja ing institusi kasebut ditugasake menyang Direktorat TCDD Umum lan TCDD Transport Inc. wiwit tanggal 2017. Kita wis ngelingake loro institusi babagan masalah manawa iki bakal nimbulake akeh masalah ing praktik kasebut. Nanging, ngerti manawa masalah kasebut ngalami luwih akeh tinimbang proses sing diprediksi. Bakal dadi langkah sing tepat kanggo kabeh TTG diklumpukake ing Direktorat Umum TCDD lan TCDD Taşımacılık A.Ş.

Sanajan judhule machinist yaiku profesi sing mbutuhake akeh perhatian, struktur profesi iki ngadhepi rusak banget karo praktik kasebut ing taun-taun pungkasan. Kita bisa nerangake rong judhul penting banget kayata; Judhul Asisten Machinist, sing sadurunge direkrut ing tugas pertama, entuk pengalaman tartamtu kanthi akuisisi judhul Machinist sawise wektu lan latihan tartamtu, lan nggawe hierarki ngisor ing jero ruangan lokomotif, saengga nggawe karya kasebut luwih disiplin. Kanthi ngilangi judhul Asisten Machinist lan menehi judhul Direct Machinist ing wiwitan pakaryan, bisa ngrusak proses pambesaran sadurunge lan ngilangi hirarki ing kabin lan nyebabake kebingungan.

Sanajan pakaryan profesi mekanik wis tundhuk status PNS (mesthi 657 lan 399 KHK), akuisisi anyar digawe tundhuk 10 Law Law kanggo taun 4857 pungkasan. Kasunyatan manawa personel sing kerja ing papan kerja sing padha utawa ing kabin lokomotif sing padha tundhuk rong status sing beda lan jam kerja, upah, ganti rugi, lan beda disiplin wis nggawe kebingungan ing babagan katentreman bisnis lan implementasine kerja. Penghapusan aplikasi iki penting supaya profesi luwih efisien.
Ing jaman saiki, ana kekurangan sing penting lan ora duwe aturan ing janjian internal. Janjian kasebut adhedhasar keanggotaan serikat dagang, tanpa nilai lan merit. Janjian sing digawe dening hülle sajrone nem wulan kepungkur kudu diteliti lan dibatalake langsung.

Transfer elektronik durung suwe dibukak ing TCDD. Sanajan transfer personel sing wis ditrapake wis ditanggulangi kanthi asil negosiasi bebarengan karo Uni lan panguwasa perusahaan, luwih tepat yen ditindakake kanthi dimensi sing ditemtokake kanthi mbukak ing kabeh personel 2 (loro) kaping setahun. Gumantung ing wilayah kasebut; Adana, İskenderun, Gaziantep, Konya Ana masalah amarga kasunyatane ora ana pembalap nggunakake kendaraan layanan sing digunakake kanggo rawuh lan budhal saka para machinist ing papan kerja sing nyambung karo Direktorat Pelatihan Pengendaraan Kendaraan.

Dibutuhake kanggo melu ing rapat promosi 2020 / 2022 minangka pengamat ing serikat perdagangan sing melu rembugan CBS.

Tender Kréta Saiki

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00
Sal 10

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar