TCDD bakal nggawe staf rekrutmen staf!

TCDD bakal nggawe staf rekrutmen staf!
TCDD bakal nggawe staf rekrutmen staf!

TCDD Tasimacilik AS bakal nganakake petugas 52! Pengukuran, Pemilihan lan Pusat Penempatan dening OSYM N 52 / 2019 KPSS pandhuan pilihan M nerbitake institusi lan organisasi publik kanggo sekolah menengah, sarjana lan gelar sarjana sing diumumake kabeh staf.

KPSS 2019 / 2 pemerintah pusat rekrutmen State Railways Transportation Inc. kanggo sing seneng distribusi kuota lan kahanan aplikasi yaiku:

TCDD Taşımacılık AŞ Recruitment of Petugas

Rekrutmen pejabat lulusan sarjana; "Direktorat Umum Railway State Inc. Inc." TCDD Taşımacılık A.Ş. Lulusan 52 bakal direkrut. TCDD Pengangkutan Co Kutipan kanggo rekrutmen PNS yaiku: rekrutasi 3 penerjemah, rekrutmen pengacara 1 lan rekrutmen PNS 48, jumlah staf permanen 52 bakal direkrut.

Ing pilihan KPSS 2019 / 2 kanggo Direktorat Umum Railway Negara, ora ana kutipan kanggo rekrut siswa lulusan sing digandhengake lan rekrut siswa lulusan sekolah tinggi.

2019 / 2 OFFICER LAMPIRAN APLIKASI KOMUNITAS KHUSUS

Calon sing nyukupi syarat umum ing Pandhuan KPSS 2019 / 2 dibutuhake kanggo nyukupi "kabeh" syarat ing bagean aplikasi saka staf lan posisi ing Pandhuan iki. Nanging, yen ana ekspresi "KONEKSI KHUSUS APLIKASI" aday, pelamar kudu nindakake syarat-syarat sing diandharake ing bagean iki lan maca kanthi tliti ing antarane syarat liyane sing dibutuhake dening institusi.

Bagean iki kudu dibaca kanthi ati-ati amarga katrangan sing ana gandhengane karo kader kaya ing ngisor iki. Calon sing ora ngetrapake syarat kasebut ora bisa diangkat sanajan dipasang.

KPSS 2019 / 2 SMA SEKOLAH GRADUATE KOMUNITAS JAWATANKUASA UMUM

  • Dadi warga Turki. (Selaras karo Artikel 5901 UU Kewarganegaraan Turki Nomer 28, calon calon Kartu Biru lan kadaptar kanggo sing duwe Kertu Biru ora bisa ditrapake kanggo posisi lan posisi ing pandhuan iki.)
  • Kanggo ngrampungake taun 18. (Sing lulus saka sekolah vokasional utawa seni bisa diangkat dadi pegawai negeri kanthi syarat yen wis umure umure paling sethithik 15 lan njupuk keputusan kacilakan sesuai karo Artikel 12 Kode Sipil Turki. Keputusan kacilakan kasebut kudu ditindakake minangka dina terakhir saka prosedur pilihan.)
  • Ora kena dicekel hak umum.
  • Nduwe penyelidikan keamanan lan / utawa riset arsip.

Kanggo calon sing luwih seneng "kader alan ing pandhuan;

Malah yen wektu sing ditemtokake ing Artikel 53 saka Kode Penal Turki wis liwati; nyinggungake keamanan keamanan negara, sanajan dheweke wis dihukum setaun utawa luwih amarga tumindak utawa sengaja sing sengaja, kesalahan nglanggar tatanan konstitusional lan fungsine, pencegahan, korupsi, nyogok, nyolong, ngapusi, penipuan, penyalahgunaan, penipuan ora kena disalahake saka bangkrut, tumindak ala, tumindak salah ing tumindak, tumindak dhuwit utawa penyeludupan.

Kanggo calon calon sing milih "posisi alan ing Pandhuan;

  • Kajaba kesalahane nglirwakake, sanajan wis diukum penjara abot utawa luwih saka 6 dipenjara utawa amnesti, kesalahan sing ditindakake marang Negara kasebut bisa uga dadi pencegahan, konflik, korupsi, nyogok, nyolong, penipuan, pangapuran, penyalahgunaan iman, ora sopan utawa pakurmatan. ora kena disalahake amarga nglanggar martabat utawa nyusoni, eksploitasi piala, tendering resmi lan dagang, utawa ngandharake rahasia negara.
  • Kanggo ngrampungake syarat layanan militer sing kasebut ing paragraf 657 Artikel 48 UU Sipil Nomer 6.

Kanggo calon calon sing milih "posisi alan ing Pandhuan;

  • Ora dipateni karo penyakit mental utawa cacat fisik sing bisa nyegah dheweke nindakake tugas. (Tugas sing bakal ditindakake, sing cacat fisik utawa penyakit mental bakal dicegah bakal diputusake dening institusi sing relevan kanthi mriksa laporan sing ditampa saka papan kesehatan resmi.)

Kanggo calon sing luwih seneng "kader alan ing pandhuan;

  • - Ora ana penyakit mental sing bisa nyegah dheweke nindakake tugas kanthi terus. (Tugas apa sing bakal ditindakake kanthi terus-terusan, sing penyakit mental bakal dicegah bakal diputusake dening institusi sing relevan kanthi mriksa laporan sing ditampa saka papan kesehatan resmi.)
  • -Temtokake mbeta syarat aplikasi liyane sing dikarepake kanggo posisi utawa posisi sing luwih dikarepake.

TCDD Taşımacılık AŞ Dhaptar Rekrutmen Staf SMA

TCDD Tasimacilik AS lulusan sekolah tinggi kanggo staf ing ngisor iki, jumlah karyawan 18 bakal digawe.

GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 5
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 2

Kanggo Barisan Sekolah Tinggi Klik kene

TCDD Taşımacılık AŞ Dhaptar Rekrutmen Staf Sarjana

TCDD Tasimacilik AS bakal recruiting personel 52 sing duwe gelar sarjana kanggo posisi ing ngisor iki.

GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Pengacara 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Aku Interpreting 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Aku Interpreting 1

Lisensi kanggo Roster Klik kene

TCDD Taşımacılık AŞ Dhaptar Recruitment Staff Siklus Short

Ijazah sarjana TCDD Transportation Co Inc. kanggo staf ing ngisor iki, staf 62 bakal direkrut.

GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. dirijen 3
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. dirijen 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 7
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 4
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 4
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. KONDOKT punika 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 10
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Lowongan 1

Gelar Associate Klik kene

(Source: menu iku)

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar