TUDEMSAS bogies digunakake ing gerbitan Swiss Wascosa

bantem tudemsas digunakake ing gerbong wascosanin
bantem tudemsas digunakake ing gerbong wascosanin

TUDEMSAS bogies digunakake ing gerbong Swiss Wascosa; Gerbang transportasi kontaner sing digawe karo kerjasama karo Sektor Swasta TÜDEMSAŞ-Swasta dikirim menyang perusahaan Swiss.

Produksi bogel, sing dadi bagéan sing paling penting saka jinis transportasi transportasi 25 Sgmmnss jinis transportasi gerbang sing digawe dening kerjasama sektor swasta, diprodhuksi ing TÜDEMSAŞ lan bagian sasis diprodhuksi dening sektor swasta. Gerbang kontaner sing dikirim menyang Wascosa, sing nindakake transportasi sepur multinasional lan kegiatan sewaan kareta, bakal diladeni ing Eropa.

Nalika TÜDEMSAŞ mbenakake sektor swasta kanthi pangerten regional karo negosiasi lan inisiatif sing wis ditindakake ing taun-taun kepungkur, terus dadi kontribusi kanggo ekonomi negara kita umume.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar