TULOMSAS 1 Bekerja Ngrampungake Bakal Ditampa

Tulomsas buruh sing lawas bakal entuk
Tulomsas buruh sing lawas bakal entuk

TULOMSAS 1 Bekerja Ngrampungake Bakal Ditampa; Turkey Locomotive lan Industri Engine Corporation Umum Direktorat (TULOMSAS), woro-woro recruitment anyar iki diterbitake ing Gazette Official. Ing woro-woro sing diterbitake, nyatakake yen pekerja permanen 1 bakal nyewa tanpa syarat KPSS.

Turkey Locomotive lan Engine Industry Corporation saka Direktorat Jenderal:

Buruh permanen 1 bakal direkrut menyang Direktorat TÜLOMSAŞ minangka mantan penuntut.

iklan lowongan karo syarat lan kahanan bisa diterbitake antarane tanggal Turkey Business Council 25.11.2019 -29.11.2019 ing website.

Pakaryan recruitment bakal digawe ing orane katrangan saka Peraturan lan Prinsip Yönetmelik sing ditrapake kanggo rekrut saka wong sing wis dipenjara utawa ora bener nandhang tatu nalika nglawan terorisme ". 25.11.2019 saka tanggal Turkey cocog perlu kanggo aplikasi menyang Agensi Employment.

KOLEKOLAH: SEKOLAH VOKASIONAL (ASSOCIATE)

pendhudhukan Departemen NUMBER
KAWASAN PROSES mesin

MESIN Konstruk

LAMPIRAN MACHINE LAN TEKNOLOGI KOMPUTER AIDED MACHINE

MESIN KENYAIAN TANPA PUTIH

1

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar