Ekspor Eksploitasi Euro 5-10 Euro Nalika Sistem Tenaga Rail Milyar Euros Menyang Luar Negeri

Nalika industri Turki nyebarake kanggo ngekspor jutaan Euros, tendha sistem rél milyar euro ing negara kita menyang manca
Nalika industri Turki nyebarake kanggo ngekspor jutaan Euros, tendha sistem rél milyar euro ing negara kita menyang manca

Perindustrian Turki 5-10 yuta Euros kanggo ngekspor, aku bakal nggawe pagawean ing negara kasebut kanthi ngupayakake siji yuta milyar euro ing negara kasebut.

Bangsa Tionghoa menang tender kendharaan sepur 2009 sing dianakake ing İzmir ing 32 tanpa kontribusi domestik lan rega 33 yuta Euros.

Tanduran subway 2012 sing dianakake ing Ankara ing 324 menang dening wong Cina kanthi kontribusi domestik 51% lan 391 yuta dolar.

Ceko menang tender 2012 tram sing ditindakake ing Konya ing 60 tanpa kontribusi domestik lan rega 104 yuta Euros.

Hyundai Eurotem menang tender kenderaan 2015 sing dianakake ing Istanbul ing 300 ing 50 yuta 280 ewu Euro kanthi syarat kontribusi domestik 200.

Bangsa Tionghoa menang tender kendharaan sepur 2015 sing dianakake ing İzmir ing 85 tanpa kontribusi domestik lan rega 71 yuta 400 ewu Euros.

Bangsa Tionghoa menang tender subway 2018 sing ditindakake ing Istanbul ing 272 kanthi rega 50 milyar 2 yuta TL, miturut syarat kontribusi domestik 448.

Metro tender saka 1 milyar 196 yuta 499 ewu 923 Euro, sing direncanakake bakal ditindakake ing Konya saiki, maneh diwenehake menyang wong China. Napa dheweke teka karo dhuwit Cina lan dheweke pengin ngasilake kabeh kendaraan subway kanthi prasarana lan tandha-tandha ditandatangani. Muga-muga dheweke bakal nambah syarat aditif domestik 80%.

Kajaba iku, ing kendharaan kendaraan metro 172 sing bakal ditindakake kanggo Bandara Istanbul, kendharaan kasebut kudu dikirim ing wulan 8. Nilai tender kira-kira 300 yuta euro. Dadi, aku butuh kendharaan darurat maneh kanggo wong liya uga bisa uga teka menyang Cina. Sampeyan perlu takon kenapa para industrialis Turki ora ngrancang kabeh mau nalika bandara dibangun sawetara taun kepungkur.

Kajaba iku, industri Turki bisa mbangun kabeh prasarana lan kendharaan kabeh sistem rel.

Apa kita ngrancang 11 ing rencana pangembangan nganti 2023 bakal dadi kontribusi domestik lan merek nasional 80? Apa kita ora ujar yen ing Strategi Industri 2023, barang domestik bakal diwenehi prioritas lan barang-barang sing diimpor strategis bakal diganti karo wong-wong sing asli?

Tender 1 milyar Euro sing bakal ditindakake ing wektu ngarep lan tender kendaraan kendaraan Euro 300 yuta yuta sing bakal ditindakake ing Istanbul bakal dadi kawirangan karo Industri Turki lan Perindustrian Nasional yen diwenehake marang wong Tionghoa utawa wong manca. Sabanjure, ana tendres metro ing konstruksi lan proyek ing Izmir, Ankara, Istanbul lan Mersin. Rega total euro 5 milyar iki.

Aku mikir nyingkirake wong Tionghoa lan wong manca, 11. Ana siji cara kanggo nggayuh keputusan sistem Lokal lan Nasional sing dijupuk ing Rencana Pembangunan. Dheweke uga nandur modal ing Turki lan melu produksi TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ, DURMAZLAR, BOZANKA kanggo, ASELSAN, minangka TÜDEMSAŞ lan asas manufaktur sistem kabeh alur kita nggawa bebarengan ing gendheng konsorsium kabeh sistem alur dianggo ing Turki minangka awakmu lokal lan nasional aku Aku butuh wewenang pamrentahan lan nyengkuyung pamrentah kanggo ujar manawa aku bakal ndhukung sampeyan.

Amarga kabeh perusahaan ing saindenging jagad dadi tambah kuwat kanthi nggabungake saingan. CRRC Tiongkok wis berkembang dadi struktur sing kuat dening panggabungan perusahaan 10, sing ngasilake sistem rel. Siemens Jerman lan perusahaan Prancis Alstom tindak menyang panggabungan kanggo saingan karo CRRC Cina.

Kajaba iku, yen kita ora bisa nggawe konsorsium sing kuwat ing negara kita, perusahaan-perusahaan kasebut sing ngasilake kabeh Sistem Pengangkutan Rail lan nggawe investasi gedhe ing negara kita bakal cepet ngunci lawang siji lan meh karyawan karyawan 15.000 sing makarya ing pabrik-pabrik kasebut bakal nganggur.

Perusahaan iki berjuang kanggo menang 5-10 yuta Euros ing Romania, Polandia, Thailand lan 11. Yen kita ora netepi keputusan sing ditindakake ing rencana pembangunan lan ngirimake sistem rel milyar dolar ing negara kita menyang wong manca, bakal dadi sayang kanggo industri nasional kita.

Dr. Hubungi Ilhami langsung

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar