Turkey High Speed ​​lan High Speed ​​Railway Lines lan maps

turkey, kacepetan dhuwur lan alur garis kanthi cepet lan maps
turkey, kacepetan dhuwur lan alur garis kanthi cepet lan maps

Turki iku High Speed ​​lan High Speed-Railway Line lan peta; Ing pambangunan karéta api kanthi jarak dhuwur, koridor Istanbul-Ankara-Sivas, Ankara-Afyonkarahisar-İzmir lan Ankara-Konya ditemtokake minangka jaringan inti. ngrancang interconnection 15 kutha-kutha gedhe saka kita Sepur dhuwur-kacepetan utamané Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya Konya-Istanbul lan Ankara-Istanbul ing baris wis diwiwiti kanggo Manajemen YHT lan Turki dadi negara enem kawolu ing Eropah ing donya ing operasi sepur-kacepetan dhuwur. Selaras karo target, pambangunan 1.213 km High Speed ​​Railway Line wis rampung. Ankara Sivas, Railway Speed ​​Speed ​​Ankara-İzmir lagi ditindakake. Kitra kerja Railway Kayseri-Yerköy High Speed ​​Railway terus.

Thanks kanggo proyek sing terus-terusan lan direncanakake, negara kita dibangun kanthi jaringan rel kanthi cepet lan cepet saka wétan nganti kulon lan saka sisih lor nganti kidul. Kanthi cara iki, GST bakal ngrancang konsep aksesibilitas kanthi nyambungake kutha-kutha metropolitan lan nggawe koridor pembangunan regional kanthi nyambungake kutha-kutha kanthi kabeh dinamika, dudu garis sepur.

Map of Turkey Fast Train

Proyek Railway High Ankara-Istanbul

Bagean Ankara-Eskişehir, yaiku tahap pertama ing Proyek Railway High Speed ​​of Ankara Istanbul, dilebokake menyang layanan ing taun 2009 supaya bisa nyuda wektu lelungan antarane Ankara-Istanbul, loro kutha paling gedhe ing negara kita, kanggo nggawe kesempatan transportasi sing cepet, kepenak lan aman lan kanthi mangkono nambah bagean saka ril ing transportasi. YHT wis dadi motivasi utama kanggo penumpang rute kanthi nggawe warga mlaku ing antarane Ankara lan Eskişehir kanthi cara paling cepet, paling nyaman lan paling aman. Warga saiki wis ngelingi lelungan sepur sing meh lali.

Konstruksi bagean Eskişehir-Pendik uga rampung lan 25 dilebokake menyang layanan ing Juli 2014. Kanthi Proyek Railway High-Speed ​​Ankara-Istanbul kanthi jarak maksimal 513 km / j ing koridor dawane 250 km, wektu lelungan antarane rong kutha utama 3 jam 55 min. Wis.

Jalur Railway High Speed ​​Ankara-Istanbul bakal diintegrasi karo Marmaray ing wektu sing cendhak lan bakal menehi transportasi sing ora pedhot saka Eropa menyang Asia. Kanthi proyek iki, sing nyambung loro kutha paling gedhe ing negara kita, interaksi sosial, ekonomi lan budaya antarane kutha bakal saya tambah lan negara kita, sing ana ing proses keanggotaan menyang Uni Eropa, bakal siap kanggo EU kanthi infrastruktur transportasi.

Bus antarane Eskişehir-Bursa kanthi sambungan YHT lan sepur ing antarane Kütahya, Afyonkarahisar lan Denizli wis wiwit mlayu lan ana pangirangan sing signifikan ing jaman lelungan antarane kutha-kutha iki.

kacepetan Turki kanggo kacepetan yht'n opsi travel YHT-ditambahaké ing transportasi kita 28 yuta warga akses kanggo Istanbul presented.

Garis Railway Line Ankara Istanbul
Garis Railway Line Ankara Istanbul

Proyek Railway High Ankara-Konya

Proyèk YHT Ankara-Konya, sing diwujudake dening kontraktor lokal kanthi tenaga kerja lokal lan sumber daya dhewe, dilebokake ing 2011. Polatlı, sing ana ing Proyek Ankara-İstanbul, dipisah saka sisih kidul lan sepur kanthi kacepetan kanthi jarak maksimal 212 km / jam.

Dadi, Konya, ibukutha pertama saka Turks ing Anatolia lan Ankara, ibukutha negara kita dadi luwih cedhak. uga; Kanggo nyambungake Karaman, provinsi Antalya / Alanya menyang An-kara karo YHT, ana penerbangan sing gegandhengan karo YHT saka Konya.

Sadurunge proyek kasebut, sepur konvensional nggunakake rute Eskişehir-Kütahya-Afyon saka Ankara menyang Konya.

Garis Railway High Ankara Konya
Garis Railway High Ankara Konya

Proyek Railway High Ankara-Sivas

Konstruksi Ankara-Sivas YHT, sing dadi salah sawijining poros penting koridor sepur sing nyambungake Asia Minor lan Asia Minor ing dalan Sutra, terus. Iki ditrapake supaya bisa diintegrasi karo jalur sepur Baku-Tbilisi-Kars bebarengan karo jalur sepur kanthi laju Sivas-Erzincan, Erzincan-Erzurum-Kars.

Railway Ankara-Sivas saiki yaiku 603 km lan wektu perjalanan yaiku jam 12. Proyèk kasebut, sing bakal nyepetake wektu lelungan ing antarane loro kutha kasebut, tujuane arep nggawe rel sepur kanthi kacepetan anyar kanthi garis dobel, listrik, sinyal lan cocog karo kacepetan 250 km / h maksimal. Dadi, garis kasebut bakal disingkat menyang 198 km lan wektu perjalanan bakal dikurangi saka jam 405 dadi jam 12.

Ankara-Istanbul saiki, garis Railway High-Speed ​​Ankara-Konya terus karo konstruksi garis Railway High-Speed ​​Ankara-Izmir kanthi pambukaan operasi kasebut, sing bakal nyedhiyakake sesambungan ing sisih wétan lan kulon negara kita, pentinge YHTs mesthi bakal tambah.

Garis Railway High Ankara Sivas
Garis Railway High Ankara Sivas

Proyek Railway Speed ​​Ankara-Izmir

Industri, potensial pariwisata lan port negara kita kanthi 3. Pambangunan Proyek Railway Ankara-İzmir, sing diwiwiti kanggo nggawe İzmir, kutha paling gedhe, lan Manisa, Uşak lan Afyonkarahisar kanthi rute menyang Ankara sing tetanggan, terus.

Railway Ankara-Izmir saiki yaiku kilometer 824 lan wektu perjalanan kira-kira jam 14. Jarak antarane loro kutha kasebut bakal suda menyang kilometer 624 lan wektu lelungan menyang jam 3 30 menit.

Garis Railway Line Ankara İzmir
Garis Railway Line Ankara İzmir

Proyek Railway Kayseri-Yerköy High

Antarane Kayseri lan Yerköy, garis dobel kaping pindho 250 km, jalur sepur listrik lan isyarat kanthi laju Proyek Kayseri-Yerköy YHT bakal disambungake menyang baris Yaraara Ankara-Sivas saka Yerköy.

Karya tender Kayseri-Yerköy High Speed ​​Railway terus.

Jalur Railway Kayseri Yerköy High Line
Jalur Railway Kayseri Yerköy High Line

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar