Plan Master Turkey Logistics lan Pusat Logistics

turkey lan logistics pusat logistics rencana master
turkey lan logistics pusat logistics rencana master

Turkey Logistics Plan Master lan Pusat Logistics; Logistik Iki minangka wilayah sing akeh operator nindakake kabeh kegiatan sing ana hubungane karo transportasi nasional, internasional, logistik lan distribusi barang ing pusat kasebut.

Netepake tengah logistik saka kritéria situs pilihan lan aturan bisnis lagi nyawisake kanggo tujuan, Turki lan Master Plan Logistics;

a. Taken kanggo nyegah "pusat Turkey logistics desa utawa dhasar" investasi Njabut peta lan njupuk transportasi pranala paling luweh karo jinis nambah transportasi digabungake,

b. Iki direncanakake kanggo nemtokake standar lan prosedur lan prosedur geografis, fisik lan operasional lan prinsip kanggo madegake desa, pusat utawa pangkalan logistik, supaya bisa ditindakake kanthi efisien lan efektif.

Sektor logistik kita cepet berkembang. Kanggo nyedhiyakake layanan sepur terintegrasi karo sistem transportasi liyane lan ngembangake transportasi gabungan, pambangunan pusat logistik lan sambungan pusat industri lan produksi sing penting ing jaringan sepur kita bakal terus.

Transformasi saka Program transportasi menyang Logistik

10. Rencana pembangunan dumunung lan program iki siji saka 25 Total Prioritas transformasi Program, Turkey kang wutah kaca lan ing nggayuh sasaran pembangunan sustainable ing taun anyar, nambah kontribusi kanggo potensial wutah saka logistics wutah kanthi cepet lan 2016 saka 160 taun diterbitake ing kinerja logistics negara indeks 34. Iki ngarahake negara kita dadi salah sawijining negara pertama 2023 miturut target taun 15. Koordinasi umum program ditindakake dening Presidhen Strategi lan Anggaran lan Kementerian.

Kanthi pambangunan Proyek Logistics Centre, tujuane yaiku nggawe wilayah sing bisa nyukupi kebutuhan ing wilayah liyane saka pusat kutha sing bisa diarepake para pelanggan lan duwe transportasi dalan sing efisien, lan nyusun ulang wilayah kanthi potensial beban sing akeh utamane sesuai karo pangembangan teknologi lan ekonomi.

Pusat logistik, utamane karo zona industri sing teratur ing IstanbulHalkalı), Kocaeli (Köseköy), Eskişehir (Hasanbey), Balıkesir (Gökköy), Kayseri (Boğazköprü), Samsun (Gelemen), Denizli (Kaklik), Mersin (Yenice), Erzurum (Palandoken), Usak, Konya (Kayacik), Istan. (Sisih Eropa), Bilecik (Bozuyuk), Kahramanmaras (Turkoglu), Mardin, Sivas, Kars, Izmir (Kemalpasa), Sirnak (Habur), Bitlis (Tatvan) lan Karaman direncanakake bakal dibangun ing jumlah 21 lokasi (Peta 15).

Samsun (Gelemen), Usak, Denizli (Kaklik), Izmit (Kosekoy), IstanbulHalkalı), Eskişehir (Hasanbey), Balıkesir (Gökköy), Kahramanmaraş (Türkoğlu), Erzurum (Palandöken) diluncurake. Pusat logistik Bilecik (Bozuyuk), Konya (Kayacik), Kars, Mersin (Yenice), Izmir (Kemalpasa) minangka pusat konstruksi. Tender, proyek lan expropriation karya sing gegandhengan karo pusat logistik liyane terus.

Logistik Pusat
Logistik Pusat

Ing pusat logistik;

●( loading lan momotan kontainer lan area saham,

●enak situs sing diikat

●( Pejabat pelanggan, parkir, parkir trek,

●( Bank, restoran, hotel, fasilitas pangopènan lan pamulihan, stasiun bahan bakar, gudang,

● ♦ Ana ril panampa kereta api lan rute pangiriman.

Turki Master Plan Logistics (TLMP)

10. Plan Development 1.18 No. '' Transport Logistic transformasi Program '' dumunung ing '' Turkey Logistics Master Plan 'kanggo tujuan nggawe, kiat posisi internasional saka negara kita, abang biaya total logistics biaya beban ing produk industri, promosi transportasi intermodal dibandhingake dalan nambah bagean transportasi sepur, sing luwih ekonomi, lan nyuda wektu transportasi produk akhir menyang pasar konsumsi. kanggo nentokake perlu kanggo masalah kayata '' Turkey Logistics Master Plan 'karya preparation wis ing cara, bakal rampung ing pungkasan ing 2018 taun.

Netepake tengah logistik saka kritéria situs pilihan lan aturan bisnis lagi nyawisake kanggo tujuan, Turki lan Master Plan Logistics;

●● dibuwak kanggo nyegah "pusat Turkey logistics desa utawa dhasar" investasi karo perlu kanggo nemtokake lokasi lan pangembangan transportasi pranala digabungake karo njupuk mode paling luweh saka transportasi,

●enak sing direncanakake kanggo nemtokake standar lan standar geografis lan fisik lan prosedur lan prinsip kanggo madeg lan operasi desa logistic, pusat utawa pangkalan supaya bisa ditindakake kanthi efisien lan efektif.

Aturan Logistik

Turkey Logistics Logistics Centers in podo karo preparation saka sinau Plan Master, lan dasar Papan desa lan Kapasitas terus kanggo karya kanggo nyiapake konsep Peraturan Usul sing bakal needed.

Kemalpaşa Line Sambungan Railway Industrial Organised Line lan Logistics Center

Zona Perusahaan Organisasi Kemalpaşa, ing ngendi perusahaan 270 beroperasi, wis ana jaringan jaringan sing wis ana. Konstruksi Line Railway Kemalpaşa OSB dawa wis rampung ing tahap 3 ing 27; Iki ditransfer menyang Direktorat Umum Railway State Turki ing 3 kanthi Transfer Protocol.

Tahap pertama ing Kemalpaşa Logistics Center, sing direncanakake kanggo tekan 1.315.020 m2 minangka wilayah kegiatan ing tahap pertama, lan wilayah 3.000.000 m2 karo wilayah ekspansi, dipersadhekake ing rong tahap; Tahap pertama wis rampung. Tahap kapindho, sing saiki lagi ditindakake, saiki bakal dirampungake dening 19.11.2018.

Minangka asil panaliten sing ditindakake bareng karo Universitas Gazi kanggo nemtokake modhel operasi pusat logistik, Model PPP wis dadi utama kanggo operasi pusat logistik. Nanging; Layanan konsultasi dijupuk dening Menteri Perdagangan ing orane tumrap upaya koordinasi kanggo nemtokake modhel operasi lan manajemen pungkasan karo Kementerian Perdagangan; Pakaryan Konsultasi wis rampung ing 30.11.2018.

Turkey Railway Logistics Pusat Map

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar