Warna Motif ing Crosswalk pisanan ing Turki

motif warna-warni kanggo nggawe kesadaran ing nyebrang
motif warna-warni kanggo nggawe kesadaran ing nyebrang

Motif Werna Maneh Nggawe Kesadaran ing Lakune Kayu; Perbandaran Metropolitan Sakarya wis ngetrapake aplikasi anyar sing bakal menehi kabiasaan kanggo bocah-bocah nyabrang nyebrang. mlaku crossings karo karya mbeta pisanan saka sawijining jinis ing Turki padha dilengkapi karo motif warni lan Processing game.

Pakaryan sing ditindakake dening Jurusan lalu lintas Sakarya Metropolitan Perbandaran Metropolitan kanggo nambah kesadaran ing nyebrang wong mlaku terus. Ing konteks iki, Turkey dibukak ing umum 'mlaku pisanan' sawise project saiki uga mlebu proyek wujud bakal narik kawigaten manungsa waé saka anak dijupuk. ADA Park karo dolanan anak kang ngelawan walkway wong anyar iku pisanan saka sawijining jinis ing Turki. Lintasan kasebut, sing dibangun ing Eropa ing macem-macem negara kanthi tujuan kesadaran, menehi kesadaran marang bocah-bocah yen kudu luwih ati-ati ing lalu lintas.

kawitan ing Turki

Ing pratelan Direktorat Cabang Lalu Lintas, "Iki ditujokake kanggo nambah kesadaran kanggo warga lan narik kawigatosan para driver kanthi nindakake pasinaon kasebut ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad. Ing negara kita, tim dhewe wis nampilake game sing nambah warna kanggo urip bocah-bocah kanthi semangat seniman. wacana iki kaleksanane pisanan saka sawijining jinis ing Turki; anak kita luwih sadar ing lalu lintas, luwih ati-ati lan target nggunakake lintasan pejalan kaki. Karya iki rampung ing ngarep papan dolanan Adapark bakal nggawe bocah-bocah luwih sadhar. "

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sal 19

Kabar Pengadaan: Komunikasi, Elektronik, Teknologi Komunikasi Dianggo

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 19

Notice Pengadaan: Bahan bakar bakal dibeli

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar