Aktif Construction Projects wigati Speed ​​Railway Lines in Turkey

turkiyede proyèk konstruksi aktif kanggo utama jalur rèl-kacepetan dhuwur
turkiyede proyèk konstruksi aktif kanggo utama jalur rèl-kacepetan dhuwur

Aktif Construction Projects wigati Speed ​​Railway Lines in Turkey. Desain proyek konstruksi sepur cepet cepet terus sacara intensif.

Garis Kacepetan Tinggi Antalya-Eskisehir

Antalya-Burdur / Isparta-Afyonkarahisar-Kütahya (Alayunt) -Eskişehir proyek sepur kecepatan kanthi cepet wis dikembangaké supaya bisa ngubungaké Antalya, yaiku salah sawijining kutha sing paling penting ing babagan ibukutha pariwisata lan pertanian, menyang negara kita. 423 km dawa saka proyek kasebut kalebu bagean Old-city-Afyonkarahisar, Afyonkarahisar-Burdur, Burdur-Antalya. Pasinaon proyek isih ditindakake ing kabeh bagean.

Garis Kacepetan Tinggi Antalya-Kayseri

Proyek kasebut bakal nyambungake wilayah Antalya, Konya lan Cappadocia, sing dadi pusat pariwisata negara kita, menyang Kayseri lan kanthi mangkono jaringan rel cepet; Kasusun saka Kayseri-Aksaray, Aksaray-Konya, Konya-Seydişehir, Seydişehir-Antalya bagean lan pasinaon proyek terus ing kabeh bagean.

530 km-long Antalya-Konya-Aksaray-Nevsehir-Kayseri proyek sepur kanthi kacepetan dirancang kanggo nyedhiyakake transportasi kargo lan penumpang kanthi kecepatan 200 km / h.

Garis Gancang Kacepetan Samsun-Corum-Kirikkale

Koridor sepur bakal diowahi dadi standar sing dhuwur kanthi proyek sing bakal nyambungake Provinsi Samsun menyang Anatolia Tengah lan Wilayah Tengah lan bakal dadi sumbu sisih lor-kidul sing paling penting ing negara kita. Salajengipun, kanthi ngrampungake Kırıkkale (Delice) - Kırşehir - Aksaray-Niğde (Ulukışla) proyek sepur, sambungan karéta api antara port Samsun lan Mersin njamin lan ngarahake tekan ing sisih lor nganti kidul ing wektu sing cendhak.

Delice-Çorum, Çorum-Merzifon lan Merzifon-Samsun, bagean 3 karya proyek isih ditindakake.

Kırıkkale (Delice) -Kırşehir-Aksaray-Niğde (Ulukışla) High Speed ​​Line

Kırıkkale (Delice) -Kırşehir-Aksaray-Niğde (Ulukışla) proyek sepur kecepatan kanthi kacepetan sing bakal nyambung wilayah Anatolia Tengah menyang Wilayah Tengah lan bakal dadi sumbu sisih lor-kidul sing paling penting ing negara kita kanthi dawa rute kira-kira 321 km. iku wis ngrancang. Baris iki bakal nggawa transportasi barang lan transportasi.

Kırıkkale (Delice) -Kırşehir lan Kırşehir-Aksaray bagean persiyapan proyek isih ditindakake. Bagean Aksaray-Ulukışla wis rampung lan proyek kasebut wis kalebu ing program investasi.

Bandara Gebze-Sabiha Gökçen - Jambatan Yavuz Sultan Selim - 3. Bandara - Halkalı Jalur Kereta Api Dhuwur

Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim- 3. Karya tender konstruksi saiki ditindakake ing bandara (87,4 km). Bandara New Istanbul - Halkalı (31 km) bagean proyek bakal rampung.

Garis Kacepetan Erzincan-Erzurum-Kars

415 km dawa line-line anyar, menehi tandha lan kacepetan 200 km / jam kanthi cepet ing proyek Erzincan-Erzurum-Kars ditindakake kanggo nyiapake proyek kasebut.

Iki direncanakake supaya bisa dileboni ing program investasi ing 2020 sawise rampung proyek terakhir.

Kanthi rampung saka Erzincan-Erzurum-Kars High Speed ​​Line, koridor wétan-kulon sing dawa saka Edirne menyang Kars bakal rampung. mangkono Erzincan, Erzurum lan Kars bakal dadi bagean penting saka sepur sutra saka London menyang Beijing.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar