Metro 2019 jam karya dening kutha ing Turki!

Metro 2019 jam karya dening kutha ing Turki!
Metro 2019 jam karya dening kutha ing Turki!

Miturut Metro City in Jam Turkey 2019; Metro jam operasi liya sing paling disenengi saka transportasi ing Turki kang nyelidiki sacara intènsif. Kendaraan transportasi, sing ngangkut luwih saka wolung yuta wong saben dina, dipantau saka wektu. Utamane nalika warga mulih saka kerja lan sekolah Apa wektu Metro mbukak, lan kapan wektu cedhak? Nggoleki jawaban kanggo pitakonan saka mesin telusuran. Istanbul, Ankara, Izmir, Adana lan Bursa, sing umume digunakake ing garis sepur kasebut mikir babagan kaping-pirang dina. Dadi kepiye jam kerja 2019 Metro? Mangkene wangsulan pitakon sampeyan:

METRO KARYA JAMIN 2019

  • Istanbul metro mbukak jam: 06: 00 - 00: 00
  • Ankara metro bukaan jam: 06: 00 - 01: 00
  • Izmir metro mbukak jam: 06: 00 - 00: 20
  • Adana metro bukaan jam: 06: 04 - 23: 04
  • Bursa metro pambuka: 06: 00 - 00: 09

Jam pira dibuka

Metro iku nggunakake populasi Turkey wis klempakan ing wilayah ngendi jam opening 06.00 ing Istanbul. Iki dibukak ing 06.04 mung ing Adana.

Jam piro

Metro, sing ngeterake jutaan wong saka sawijining titik menyang titik liyane, mungkasi ing 00.00 ing Istanbul ing wayah wengi. 01.00 ing Ankara, 00.20 ing Izmir, 23.04 ing Adana, 00.09 ing Bursa.

MINGGU MURRO KAWASAN METRO

Metro Istanbul, sing ngeterake jutaan wong saka sakiwa-tengene lan nyuda masalah lalu lintas nganti sawetara, operasi ing antarane 06.00 esuk lan 00.00 ing wayah wengi.

Subway Istanbul ngeterake penumpang kanthi gerbitan 8 ing akhir minggu 4 lan preian umum ing dina minggu.

İZMİR METRO MAP

ANKARA METRO MAP

ISTANBUL METRO MAP

BURSA METRO MAP

ADANA METRO MAP

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Perolehan Perolehan: Instrumen Tes Tuku Kanggo Proyek Sepur Nasional (TÜVASAŞ)

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar