rudal pribumi Turki 'Merlin', Kasil rampung Pisanan Dipandu Test Shooting

turkiyenin pluru pribumi bozdogan manipulations pisanan saka test shooting iki rampung kasil
turkiyenin pluru pribumi bozdogan manipulations pisanan saka test shooting iki rampung kasil

Presiden Recep Tayyip Erdogan, SENTI TUBITAK sing dikembangake dening tes tembakan pandu pertama hawa udara Missile Bozdogan ing pesawat target wis sukses diumumake.

TAF bakal mlebu ing persediaan

Presiden Erdoğan nyatakake pluru udara udhara sing ditampa kanthi biaya jutaan dolar minangka dina kanggo produksi massa mitra lokal lan nasional. Terbang kanthi ndhuwur kecepatan swara lan kemampuane bisa ngatasi pluru kasebut saka pesawat kasebut bakal diuji taun ngarep. Rudal Bozdogan, produk saka Proyek Göktuğ, sing wis sinau wiwit 2013, bakal mlebu persediaan Angkatan Bersenjata Turki sawisé rampung uji coba saka pesawat. "

PANJENENGAN ing ATMACA

Presiden Erdoğan ujar manawa rudal maritim nasional pertama ATMACA bakal dilebokake ing persediaan taun ngarep. Dadi, saliyane senjata udara sing digunakake ing pesawat kita, gaman udara udhara bakal dadi lokal lan nasional. Kanggo sepisanan, kita nembak pluru nasional saka kapal nasional kita. Ngembangake lan diprodhuksi dening Roketsan, pluru pelayaran pelayaran maritim nasional pertama ATMACA diluncurake saka TCG Kınalıada. Muga-muga pluru iki mlebu persediaan taun ngarep, ”ujare.

KONTEN KANGGO ING ING NGANGGO

Menteri Industri lan Teknologi Mustafa Varank uga nuduhake video ing akun Twitter. Menteri Varank, ing bagean, "Kita terus nulis sejarah. Bozdoğan, pluru udhara udhara ing ngarsane sing dikembangake dening TÜBİTAK SAGE, sing diwenehake kabar apik saka Presiden, ngrampungake tes shooting pertama sing dipandu ing pesawat target. "

AIRCRAFT KEBANGSAAN GOLEKSI GUNUNG

Peluru berpandu pertahanan udara ing ngarsane Gökdoğan duwe tutup eksplosif lan sistem petunjuk inframerah. Misil pertama iki bakal dipasang ing pesawat Pertempuran Nasional lan F-16.

KILOMETER 4 IN ALLIANCE

Bozdogan, pesawat sadurunge tes shooting, sing nuduhake pesawat pejuang dipecat saka platform peluncuran. Sajrone tes kasebut, pluru kasebut melu target ing dhuwure udakara udakara 4 ing udhara, lan tembakan kasebut bisa dirampungake. Nyelehake kanthi cepet ing ndhuwur kacepetan swara lan kemampuan sing bisa ngatasi pluru ing pesawat kasebut bakal diuji ing 2020. Yen proyek wis rampung, saliyane senjata udara sing digunakake ing pesawat, senjata udara udhara bakal lokal lan nasional. Mung pluru udhara udara-udara udhara negara 9 sing diaktifake ing jagad iki lan tingkat lokalisasi sistem pertahanan udara kita bakal tambah.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar