Anggota Komisi Komisi Bisnis T MetRSİD Met in Samsun

anggota komisi bisnis tursid samsunda ketemu
anggota komisi bisnis tursid samsunda ketemu

Samsun Metropolitan Munisipalitas SAMULAŞ dadi tuan rumah Mesyuarat Samsun Komisi Komisi Operasi Kendaraan Asosiasi Kabeh Operator Sistem Rail (TÜRSİD). Informasi lan pengalaman dituduhake ing rapat sing dirawuhi para wakil kotamadya sing ngoperasikake sistem ril.

Samsun Metropolitan Munisipalitas SAMULAŞ dadi tuan rumah Mesyuarat Samsun Komisi Komisi Operasi Kendaraan Asosiasi Kabeh Operator Sistem Rail (TÜRSİD). Informasi lan pengalaman dituduhake ing rapat sing dirawuhi para wakil kotamadya sing ngoperasikake sistem ril.

Komisi Operasi Kendaraan TÜRSİD, sing tujuane bisa nuduhake pengalaman operasional babagan solusi masalah teknis lan penumpang kanthi cepet ing sistem rel, sing penting banget ing transportasi umum, dirampungake ing Samsun. Samsun Metropolitan Munisipalitas SAMULAS AS dadi rapat hotel, anggota komisi Istanbul, Ankara, Kayseri, Izmir, Bursa, Kocaeli lan Konya metropolitan munisipalitas operasi sistem rel.

Ing rapat kasebut nalika kahanan perusahaan paling anyar, masalah ing sistem ril lan operasi bus, faktor-faktor sing nggambarake kepuasan warga kanthi negatif, nganalisa kacilakan lan aplikasi keamanan dibahas, penggabungan baris ing metro Ankara lan aplikasi anyar, transisi Metro Istanbul menyang operasi jam 24 ing akhir minggu, investasi EU. ngawèhaké panaliten, nyiapake sistem signalling garis sepur lan ril sepur kanthi nambah menyang ilmu pengetahuan sing wis dibahas. Ing rapat ing endi pangembangan sektor sistem rel ditaksir, informasi lan pengalaman diijolake babagan masalah kayata masalah sing ditemoni sajrone operasi lan solusi umum, lan presentasi digawe babagan proyek anyar sing disiapake kanggo ngrampungake masalah kasebut.

SAMULAŞ General Manager Enver Sedat Tamgacı, sing rawuh ing rapat Komisi, nggambarake pentinge tugas ing komisi TÜRSİD lan nyatakake rasa seneng kanggo dadi tuan rumah minangka SAMULAŞ. Tamgacı ujar, uz Kita seneng banget manawa operator sistem rel nggawe rapat komisi kendaraan ing Samsun. Kita kudu nggawe rapat-rapat kasebut asring lan nambah nuduhake lan pengalaman. Minangka SAMULAŞ, kita nganakake sistem perusahaan anyar sing efektif, efisien lan sukses supaya bisa menehi kesempatan perjalanan sing luwih apik kanggo warga kita. Kaya ing kutha apa wae sing duwe sistem rel, kita duwe sawetara masalah ing Samsun. Kanggo ngatasi masalah kasebut lan nambah kepuasan penumpang, kita nggawe revisi rencana bisnis lan nyiapake proyek kita. "

Sistem berorientasi warga

sistem alur dilakokno dening kabeh munisipalitas lan institusi padha mèlu ing Turki, pembangunan nasional lan internasional rapet nonton sing ndudohake General Manager Tamgac ing industri, "warga kita sing nggunakake sistem layanan alur lan bis kita perusahaan bakal netepake hubungan nyedhaki. Kita bakal ngetrapake sistem manajemen pangowahan kanggo tujuan iki. Tujuane yaiku supaya bisnis luwih berkualitas kanthi njupuk ide lan saran para masarakat. Pramila, kita bakal ngrungokake sistem berorientasi warga, ngadegake komunikasi sing cedhak karo masarakat, mbukak interaksi lan nilai ide ".

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar