Katrangan babagan Hava-Sen saka Bandara Istanbul

udhara saka sampeyan panjelasan bandara istanbul
udhara saka sampeyan panjelasan bandara istanbul

Kahanan kerja negatif karyawan TGS sing makarya ing Bandara Istanbul terus. Kesatuan Karyawan Airline (Hava-Sen) nyatakake yen dheweke kudu mikir babagan karyawan, sanajan dudu kesatuan perdagangan sah lan menehi sawetara artikel sing gegayutan karo kahanan kerja kasebut.

Kahanan kerja negatif saka karyawan Turki Groud Service (TGS) ing Bandara Istanbul terus. Amarga jarak saka bandara menyang pamukiman, wektu sing dihabiskan ing transportasi lan dawa jam layanan nggawe staf ora seneng, nanging ana pratelan sing apik banget babagan perkara kasebut.

Uz Kita ngajak para manajer supaya mikir babagan nilai-nilai manungsa lan legal, Kirimi uji kesatuan kasebut ing pratelan.

Panjelasan sing ditindakake dening Hava-Sen yaiku:

Karyawan Penerbangan Sipil Sivil,

Kita wis ngawasi implementasi 26.TİS, sing sampeyan kenal banget babagan proses persiapan lan persetujuan, sawise menehi tandha, sanajan kabeh kekurangan lan kesalahan. TİS minangka dokumen paling penting sing nglindhungi hak lan kepentingan karyawan. Aplikasi bakal penting banget. Ora bisa diowahi nganggo protokol unilateral utawa rahasia. 26. Kita ora melu TIS lan banjur nyelidiki status masalah sing bakal diatur miturut protokol. Kita pengin nuduhake asil karo sampeyan kanggo sinau kasunyatan.

1. 26, sanajan kabeh peringatan, yaiku solusi kanggo tantangan kanggo pindhah menyang papan anyar. Iki ora melu apa-apa ing TIS. Saiki kita ndeleng manawa sayang, pancen pas. Ana isih angel kanggo nggarap lan metu. Layanan ora menehi penawaran kanggo para karyawan lan wong-wong sing padha kerja kanthi cara dhewe. 9 ngaso jam. Karyawan kudu ngurus awake dhewe. Pembalap layanan minangka masalah sing kapisah. Kita ora bisa prédhiksi pira kanca sing bakal ilang ing kerjane, pira kanca bakal kacilakan. Kaping 13-4 nambah jarak mlaku saben dina personel lemah sing makarya ing area terminal sing gedhe. Masalah pangan lan jamban personel lan transportasi kru penerbangan ing antarane kamar tim, area terminal, lawang mlebu lan gapura metu lan kapal terbang ora bisa dirampungake kanthi cukup.

2. Salah sawijining masalah sing dijanjekake sing bakal ditanggulangi ing 26.TİS yaiku 95 sing kalebu aturan tugas tugas lan istirahat saka tim tim .. Persatuan sing kompeten ora bisa luwih maju tinimbang wacana sing wis kita netepake komisi, kita bakal ngetrenake. Minangka HAVA-SEN, kita terus nglanjutake seminar SHT-FTL saben wulan. Masalah penting sing kudu diatur nalika nggarap lan istirahat tim volatile wis nyata. 95 kanggo keuntungan karyawan kanthi ngerteni kaluwihan lan kekurangan SHT-FTL. kesatuan sing kompeten ora nggawe upaya sing dibutuhake kanggo netepake ketentuan artikel. Salah sawijining hak paling penting, kayata N lokal 03: 00 lan sawise kerja sawise dina padha, "ora bisa diwiwiti maneh lan ora bisa diwiwiti, sawise bisa ngepasi dina liburan berturut-turut (00: 00 lokal) marang hak-hak kita 26. periode Tis'de ora klebu. Mundhange hak sing dipikolehi kasebut tundhuk karo semangat kesatuan dagang. Kesatuan ora kudu kalah, mesthine bakal menang. Kita ngajak pemulihan hak-hak sing dijupuk saka tim penerbangan kanthi nggunakake protokol bakal ditanggepi tanpa tundha.

3. Saben wulan, staf kabin 500-700 dijupuk saka penerbangan kasebut kanthi jeneng latihan spesialis lan perusahaan menehi kompensasi perusahaan kasebut kanthi ganti rugi penerbangan sing ora diwenehake. Nanging ing wektu sing padha, 700 wis diumumake kanggo rekrutmen kru kabin. Kahanan kasebut, sing misale jek dadi kontradiksi, nuduhake yen tujuane yaiku mbusak personel sing ngalami kanthi cepet, supaya bisa ngganti staf A0, kanggo nyuda biaya gaji. Wiwit perusahaan kasebut ora duwe sistem penugasan berbasis merit, dheweke ora ngerti manawa penerbangan ditulis ing getih. Dheweke ora ngerti apa tegese senioritas lan pengalaman. Uni ngemu wadhah. Nyatane, dhaptar tandha kabin sing disiapake kanthi upaya ora ana alesan sing logis, nanging mambu favorit lan dodge.

4. Perusahaan wis mungkasi tuku pilot kasebut. Mesthi wae ora ana sebabe 24 MAX mabur, nanging dianggep 2020 bakal mabur wiwit sawetara wulan pertama. Latihan butuh wektu. Nanging sing wis dakdeleng sadurunge, pesawat teka dhisik lan banjur tim wis disetel. Yen ora cukup, pilot njaba dijupuk. Perusahaan kayata Thomas Cook, Jet Airways, Germania, mabur ing penerbangan sipil donya. Ryan Air goyang. Dadi ana akeh pasokan pilot asing menyang pasar. Luwih gampang nutup celah kasebut. Nanging menehi kasempatan pilot Turki enom minangka solusi rasional jangka panjang. Paling ora pilot sing wis tekan tahap kualifikasi lan kontrak mesthine ana kesempatan.

Masalah liyane yaiku nglarani pembayaran para lulusan Akademi ora digawa menyang agenda senadyan janji lan kerja sing umum. Eksploitasi terus lan ora ana swara saka serikat dagang sing sarujuk.

5. Kaya sing bakal dieling-eling ing siaran pers sing digawe ing 29 Mei 2019, biaya obah, kesulitan alun-alun anyar, nyuda penumpang lan kasusahan finansial minangka akibat saka konjungture, kaya sadurunge, kita bakal salah siji mbuwang 1500 kanthi molah malih, utawa njupuk langkah-langkah sing dibutuhake kanggo nyuda nambah gaji. Ing iki, serikat sing dikendhalekake ngudhunake undhak-undhakan, ujar para staf kasebut setuju amarga asil pemilihan pendapat umum palsu. Saiki kita tekan titik sing padha. Wakil saka serikat ujar manawa dheweke lagi nindakake masalah iki. Kita durung nate melu dhuwit. Kita mikir manawa nilai tambah sing digawe bakal diganjar. Nanging, kesatuan kasebut dikenal minangka 'roti', kita ngelingake majikan supaya ora padha karo cara katon katon cute maneh. Rasa kesadharan lan kapercayan wis ilang banget. Wangsulane perusahaan kita bakal bathi lan ora rugi. Cara kanggo nyuda biaya yaiku ora kanggo nyawang gaji staf. Kesatuan ana kanggo nyegah kesalahan kasebut, ora dadi alat kanggo praktik ngrusak karyawan.

6. Kanca-kanca TGS ujar manawa ana tekanan lan lemes. Kita ora pitakonan babagan struktur TGS, manajemen lan kabijakan ekonomi. Nanging, gaweyane penting banget lan larang regane kanggo THY. Nanging, luwih saka satus staf dibuwang saben wulan lan liya-liyane kepeksa ngalami kabeh jinis perawatan negatif kanggo roti. Ketentuan undang-undang sayangé, golek hak kanggo sapa wae, nanging diarani '' ing njaba lawang ''. Kualitas layanan sing diwenehake miturut syarat kasebut kudu ditakokake. Kanggo kita, keamanan lan keamanan penerbangan kasebut bisa dipesthekake kanthi kontribusi langsung kanggo saben individu. Salah sawijining lapisan ing teori 'Swiss Chese' yaiku TGS. Kita ngajak manajer supaya nimbang nilai-nilai manungsa lan legal.

Para karyawan sing kinurmatan, sanajan kita dudu kesatuan sing sah, kita tetep nulungi sampeyan ing ngarsane. Tugas kita kanggo nggawa bukti ing ngarep sampeyan. Kita bakal terus nindakake sing paling apik kanggo nglindhungi hak lan hukum sampeyan. Perkembangan siklus ing mangsa ngarep bakal nambah pentinge lan regane. Dadi, sampeyan ngarep-arep sampeyan bisa melu kesatuan sing cocog karo sampeyan.

Tender Kréta Saiki

tsar 11

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar