Gubernur Akbıyık Investigated ing Hakkari Ski Resort

gubernur nggawe pangamatan ing Resort ski akbiyik hakkari
gubernur nggawe pangamatan ing Resort ski akbiyik hakkari

Gubernur Akbıyık Diselidiki ing Pusat ski Suku Hakkari; İdris Akbıyık, Gubernur Hakkâri, ngunjungi pusat ski 2.500 sing dhuwur lan area 4 meter payon anyar, sing rampung ing pusat ski 3500 pariwara dhuwur.

Gubernur Idris Akbiyik ngunjungi Pusat Ski, sing ana kira-kira 12 kilometer saka pusat kutha. Direktur Provinsi Pemuda lan Olahraga Reşit Güldal ditemoni dening Gubernur Akbıyık, ing ngendi pambangunan ngangkat kursi papat sing wis rampung lan investasi anyar bakal digawe babagan informasi sing ditampa saka prihatin.

Gubernur Akbiyik nggawe pernyataan kanggo anggota pers ing resort ski, ujar; Uz Kita nggawe tlaga buatan ing resort ski. Muga-muga papan iki bakal nggawa pariwisata musim dingin lan pariwisata musim panas. Kita uga duwe proyek hotel ing kene. Pentadbiran Provinsi Khusus damel tender kasebut. Kanthi kasur 150. Muga-muga proyek iki bakal rampung nganti taun 2. Resor ski Hakkari bakal dadi ski ski penting kanggo Irak lan Iran uga propinsi sekitar.

Gubernur kita Pak Idris Akbiyik nyatakake pusat ski dibukak wulan sadurunge musim normal lan ditutup wulan pungkasan; "Amarga iku, kesempatan penting kanggo para penyayang ski lan pariwisata mangsa. Taun iki, para penyayang ski kita bakal bisa ski ing landasan sing luwih dawa kanthi nggunakake ski sing luwih nyaman. Muga-muga pengembangan Hakkari, pangembangan lan pangembangan pariwisata gunung uga nilai liyane bakal menehi sumbangan penting kanggo pariwisata iman. Banjur Gubernur Akbıyık, staf ing kene kanggo nindakake pengarepan.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar