rapat tudemsas kik
58 Sivas

Rapat Rapat TÜDEMSAŞ GCC

Rapat Dewan Pentadbiran 2019 digelar kanggo karyawan Direktorat TÜDEMSAŞ lan panjaluk kasebut dirampungake. Ing rapat sing ditindakake ing Kamis 26 Desember 2019, panjaluk lan saran karyawan karyawan TÜDEMSAŞ, Memur-Sen [More ...]