lulusan sekolah tinggi sekolah bakal nggawe tuku tenaga kerja terus
54 Sakarya

Tampilake 20 Gambar lan Asil

20 buruh sing bakal ditrapake kanggo TÜVASAŞŞ 2 ewu 598 wong bakal mlebu ing wawancara 103 sing ditemtokake kanthi nggambar. Nalika calon buruh sing padha kumpul ing fasilitas sosial kasebut akeh nyenengake sajrone upacara kasebut, sistem lot " [More ...]

orgi orduler ing tram kanggo kesadaran
41 Kocaeli

Kniting ing Tram kanggo Kesadaran

Ing kawigatosan TransportasiPark A.Ş., salah sawijine afiliasi kotamadya Kocaeli Metropolitan, anggota Aydınlatın Yarını Yarım Pemuda Platform, kı İlmek İlmek Sevgi Öroruz proyek proyek, selendang ing tram kanggo para siswa sing sinau ing sekolah desa lan ora duwe masalah finansial. [More ...]

presiden soyerden saluran istanbula ora usulan
35 Izmir

Pituduh Baskan Soyer menyang Channel İstanbul

Walikota Perbandaran Metropolitan opolzmir Tunç Soyer ujar manawa aku dadi kewajiban kewarganegaraan kanggo menehi bantahan menyang proyek Channel Istanbul lan ngirim usulan menyang Direktorat Provinsi Lingkungan lan Urbanisasi kanggo pembatalan proyek kasebut. Mayorzmir Walikota Tunç [More ...]