Dina Sejarah: 7 Desember 1884 Gubernur lan Panglima Hijaz

gubernur lan komandan hicaz
gubernur lan komandan hicaz

Dina iki ing Sejarah
7 1884 XNUMX Osman Hijaz Gubernur lan Panglima Osman Nuri Pasha mènèhi bukuné Ceziret'ül-Arab lan Hicaz lan Yaman Isla-hatı kanggo Sultan lan Porte. Layiha, Damaskus, Hijaz lan Yaman ing antarané garis peluncuran shimendifer lan telegraf nandhesaké yèn propinsi Hijaz lan Yaman minangka wigati tumrap bebaya njaba.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar