Dina iki ing Sejarah: 8 Desember 1874 Agop Azarian Company

railroad sajarah
railroad sajarah

Dina iki ing Sejarah
8 Desember 1874 Agop Azarian Company wis setya nyempurnakake sasi 12 minangka tujuan kanggo pambangunan garis Belova-Sofia.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar