Nalika Subway Projects Kahanan ing Turki

Apa bab project sepur ing Turki
Apa bab project sepur ing Turki

Sawise landasan sepur Istanbul, sing digawa menyang agenda kanthi krisis sumber lan kacilakan kasebut, mripate diuripake menyang proyek metro sing isih ana ing saindenging negara. Nalika CHP Mersin Municipality nggolek pinjaman kanggo metro, pelayanan kasebut nggawe konstruksi metro ing Bursa lan Kocaeli. 2004 ing taun peluncuran taun 2015 ing Konya kanggo dig pisanan dikira bisa nggempur sing pertama.

SözcüMiturut wartos; Rong taun kepungkur, konstruksi metro ing Istanbul mandheg amarga kurang dana. Presiden İBB Ekrem İmamoğlu wis nate kerja maneh kanthi golek utangan saka luar negeri. Imamoglu, "sayangé, bank-bank negara nutup lawang kanggo kita," sawise pengumuman kotamadya CHP, diskusi diwiwiti kanggo mbusak alangan ing sumber kasebut. Kita uga sinau sawetara karya metro ing kutha-kutha gedhe ing njaba Istanbul. Nanging, kita wis nemokake temonan sing apik banget. Ing kutha-kutha kayata Kocaeli, Bursa lan Konya, Kementrian nindakake karya metro lan Mersin, sing dikelola dening CHP, ngalami krisis sumber daya.

KOKAELİ: Kementrian KANGGO METRO

Yayasan Subway Zona Industri Organisasi Gebze-Darıca ing Kocaeli dipasang ing 20 Oktober 2018. 5 milyar kilogram kanthi biaya proyek kasebut mung karo kotamadya AKP Metropolitan Kocaeli. Nanging, kemajuan samesthine ing proyek kasebut durung digayuh ing taun 1 campur tangan. Pamilihan 31 Maret, ketua AKP Tahir Büyükakın mindhah beban kasebut ing Ankara. 18 Oktober Protokol ditandatangani ing antarane Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur lan kotamadya Kocaeli Metropolitan ing 2019. Walikota Büyükakın ujar, bu Kanthi proyek iki kita nyerah menyang Kementerian Pengangkutan, kita bakal nimbang sumber-sumber saka Metropolitan Munisipal ing pirang-pirang proyek liyane. "

Sadurunge Pemilihan 31 Maret, Kocaeli Metropolitan Municipality nempatake tandha-tandha mandeg metro ing wilayah kasebut, nanging tandha-tandha kasebut dicopot sawise pemilihan.

BURSA: Kementrian TRANSPORT

Garis Tenaga Bursaray kanggo nggayuh proyek Rumah Sakit Kota bakal ditindakake dening Kementerian Pengangkutan. Kanggo transportasi menyang rumah sakit kutha, jalur metro Emek bakal ditambahi udakara udakara 5,5. Proyek kasebut bakal diresiki ing wiwitan 2020. Konstruksi garis kasebut bakal dirampungake taun 1,5-2. Wis sinau manawa angka biaya sing jelas kanggo sinau kemungkinan sing isih ditindakake durung dirilis.

MERSİN: KREDIT MELENGKE

Walikota Munisipalitas Mersin Metropolitan Vahap Seçer ujar manawa dheweke bakal nggempur ing 2020 kanggo Proyek Metro sing dadi proyek investasi penting kanggo Mersin.

Sampeyan ngerti yen garis metro bakal 28.6 kilometer, sing bakal direncanakake bentuk 7 setengah kilometer ing sadhuwure metro, sistem rel bawah tanah 13.4 kilometer lan 7.7 kilometer minangka tramway.

Kotamadya Mersin Metropolitan uga ngrancang baris trem liya menyang Rumah Sakit Universitas lan Universitas.

Walikota Mersin Metropolitan Munisipalitas Vahap Seçer mratelakake, telusuran babagan pinjaman kanggo karya metro lan trem bakal saka luar negeri. Walikota Seçer ujar, ım Ayo golek pinjaman kasebut saka kono, ayo perusahaan kasebut nindakake konstruksi kasebut, kita pengin menehi pembiayaan lan pambangunan bisnis ing endi wae.

KONYA: PELUANG DI 2015 DENGAN TANPA!

Tahir Akyürek, sing kapilih dadi Walikota AKP ing pamilihan lokal 2004 ing Konya, wis janji marang Metro. Ing 2015, Perdana Menteri Ahmet Davutoğlu ngenalake proyek metro. Tender kanggo proyek Metro ditindakake September kepungkur. 1 milyar 196 yuta ewu ewu 923 Euro, sen 29 menang tender karo kemitraan Konstruksi CMC-Taşyapı China.

Ugur Ibrahim Altay, Walikota Konya Metropolitan Konya, ngumumake manawa gaweyan ing proyek metro dibiayai dening Kementerian transportasi lan Infrastruktur bakal diwiwiti.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar