Bus City Sakarya Disemprotake kanggo Transportasi Sehat

Bus City Sakarya Disemprotake kanggo Transportasi Sehat
Bus City Sakarya Disemprotake kanggo Transportasi Sehat

Bus City Sakarya Disemprotake kanggo Transportasi Sehat; Perbandaran Metropolitan Sakarya terus ngresiki rutin kendharaan transportasi umum. Ing pratelan saka Direktorat Cabang Angkutan Umum, kendharaan sing ngrampungake penerbangan saben dina diresiki lan diresiki sacara reguler karo produk Kesehatan.

Dinas Pengangkutan Metropolitan Sakarya terus ngrusak bus kutha kanggo transportasi sehat. Ing pratelan sing digawe saka Direktorat Cabang Pengangkutan, "Proses disinfeksi ditindakake kanthi nggunakake produk sing disetujoni saka Kementerian Kesehatan ing interval périodik kanggo ngilangi mikroba sing ora katon ing bis kotamadya. Minangka asil nyemprot, panyebaran penyakit infèksi ing bus dicegah lan lingkungan sing luwih sehat ditawakake kanggo penumpang kita ".

Pengiriman kesehatan lan sehat

Bus Public Belediye, sing digunakake dening akeh penumpang ing layanan transportasi umum, ngliwati operasi reresik sing rinci saben dinane. Sawise ngrampungake penerbangan kasebut, bus, sing teka ing Garasi Bahan Mesin, dibersih kanthi nggunakake macem-macem agen pembersih, utamane permukaan sing asring dihubungi penumpang, kursi, nyekel, jendhela lan jubin. Banjur, permukaan njaba kendharaan di resiki nganggo mesin cuci otomatis lan kabeh bus wis disiapake kanggo dina esuk. Saliyane reresik rinci sing ditindakake saben dina, proses nyemprot ditindakake kanthi nggunakake produk sing disetujoni saka Kementerian Kesehatan ing interval périodik kanggo ngilangi mikroba sing ora katon ing bis kotamadya. Minangka nyemprotake, panyebaran penyakit infeksi ing bus bisa dicegah lan lingkungan sing luwih sehat ditawakake kanggo penumpang kita. Layanan pembersihan sing bakal nambah kepuasan penumpang lan menehi kontribusi kanggo lelungan sing aman, nyaman lan sehat bakal terus ditrapake kanthi meticulousness Belediye sing padha.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar