Dreamliner Turkish Airlines kanggo Kelas Bisnis Generasi Anyar

Dreamliner Turkish Airlines
Dreamliner Turkish Airlines

Dreamliner Turkish Airlines kanggo Kelas Bisnis Generasi Anyar; Boeing 787-9 kanthi dawa, mesin kembar lan awak sudhut uga dikenal minangka Dreamliner. Amarga isine komposit sing dhuwur, pesawat kasebut nduweni interior asor sing dhuwur lan nawakake kulo sing nyaman ing pungkasan. Sampeyan bakal weruh yen Boeing 787-9 duwe windows sing luwih gedhe tinimbang pesawat penumpang liyane lan sampeyan bakal rumangsa kesegaran lingkungane. Sampeyan bisa ngaso kanthi lenggahan ing kursi Kelas Bisnis, sing bisa diowahi dadi amben sing nyenengake kanthi ruangan tambahan.

Kita ngrancang pesawat Boeing 787-9 kanthi generasi anyar sing luwih apik kanggo luwih apik kanggo sampeyan. Kita ngarahake trip supaya luwih nyenengake kanthi desain kursi dhewe, luwih akeh kursi, aplikasi sing gampang dienggo menyang lemari ndhuwur, unit panyimpenan sing dikunci, port USB lan plug. Kajaba iku, kita wis nggawe desain sing nyenengake kanggo sampeyan karo para putusan sing cocog karo filosofi mili Flow-Flow.

Dadi lelungan Kelas Bisnis ing Dreamliner minangka pengalaman liyane

Sampeyan bakal kepenak kanthi santai karo jarak 1 cm lutut sing ditawakake kursi 2-1-111 ing kabin Kelas Bisnis. Sampeyan uga bisa ngalih kursi dadi amben cm 193 cm kanthi klik siji. Layar 18-inch ngundang sampeyan perjalanan sing apik kanthi film, seri lan musik sing paling apik.

Kelas Bisnis duwe katrangan paling apik kayata kontrol sentuhan, lampu maca intensitas cahya sing luwes, area panyimpenan kanthi tutup, unit listrik lan port USB. Kita ngajak sampeyan menyang perjalanan sing apik karo Sunzel Sunrise ing Cappadocia ”lampu sing dirancang khusus kanggo kabinet.

Boeing 787-9 njanjeni lakune sing cocog karo pangarepan sampeyan

Kasedhiya numpak nyaman ing kursi sudhut 3 cm, sing kapacak ing taksi Kelas Ekonomi minangka 3-3-44. Kita wis nyakup jarak lutut 78 cm ing antarane kursi Kelas Ekonomi kanggo lelungan kanthi kepenak kaya sing dikarepake. Kita pengin sampeyan seneng kanthi seneng ing kabin Kelas Ekonomi ing ngendi kita nambah warna nganggo ıyla Turquoise Waves ”.

Boeing
Boeing 787-9

Jendhela paling gedhe

Boeing 787-9 duwe jendhela paling gedhe ing kelas lan nggedhekake perjalanan kasebut.

Lelungan santai

Kursi ing Kabin Kelas Bisnis bisa diowahi dadi amben sing luwih nyaman lan kepenak amarga ruang khusus sing dilindhungi.

Kursi desain khusus

Merek kita mundhak ing mburi "kursi Aurora ız meh padha karo srengenge. Kursi dobel sing anyar dirancang kanggo menehi penumpang khusus kanggo penumpang kita.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar