Ege University bakal nganakake staf akademik

Ege University bakal nganakake staf akademik
Ege University bakal nganakake staf akademik

Anggota fakultas 2547 bakal direkrut miturut artikel sing ana hubungane karo UU Tinggi Pendidikan lan Peraturan kanggo Promosi lan Pelantikan Anggota Fakultas.

Calon, Hukum PNS 657 48. dheweke kudu memenuhi syarat sing ditemtokake ing.

CATETAN:
profesor calon sing bakal ditrapake kanggo staf; 6, kalebu fotokopi kursi vitae, kertu identitas, siji foto, sertifikat militer, dokumen pendhidhikan (sarjana, lulusan, kedokteran, sertifikat professorship associate), dhaptar publikasi, sertifikat basa asing, studi ilmiah lan publikasi ing petisyen sing nuduhake unit, departemen lan departemen sing ditrapake. (enem) tim lan ditrapake kanggo Departemen Personnel kanthi pribadi.

Professors Associate calon sing bakal ditrapake kanggo staf; 4, kalebu fotokopi kursi vitae, kertu identitas, siji foto, sertifikat militer, dokumen pendhidhikan (sarjana, lulusan, kedokteran, sertifikat professorship associate), dhaptar publikasi, sertifikat basa asing, studi ilmiah lan publikasi ing petisyen sing nuduhake unit, departemen lan departemen sing ditrapake. (patang) tim lan ditrapake ing Departemen Personnel kanthi pribadi.

KABUPATEN FAKTOR DOKTOR calon sing bakal ditrapake kanggo staf; 4, kalebu fotokopi kursi vitae, kertu identitas, siji foto, sertifikat militer, dokumen pendhidhikan (sarjana, lulusan, kedokteran, sertifikat professorship associate), dhaptar publikasi, sertifikat basa asing, studi ilmiah lan publikasi ing petisyen sing nuduhake unit, departemen lan departemen sing ditrapake. (patang) file tim bakal ditrapake kanggo Dekan Fakultas / Sekolah / Direktorat Institut kanthi pribadi.

1-Kesetaraan diploma sing dipikolehi saka luar negeri kudu disetujoni dening Lembaga Interuniversity.

2-Tanggapan aplikasi yaiku dina 15 wiwit tanggal publikasi ing Warta resmi (Tamat mati: 17.12.2019)

3-Karyawan organisasi apa wae (sanajan wis nate kerja sadurunge) kudu menehi sertifikat layanan rinci sing dilaporake saka institusi sing digunakake.

4-Keperluan Aplikasi Anggota Fakultas Universitas Ege https://personeldb.ege.edu.tr kasedhiya ing

5-Ad kita www.ege.edu.t punika bisa tekan ing.

6- Dheweke dibutuhake kanggo nyukupi syarat umum Regulasi ing Prinsip sing kudu dirampungake ing Pengajaran Basa Asing lan Pengajaran Basa Asing ing Institusi Pengajian Tinggi.

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar